Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cutie de pâine Florina Presto inox, 43 x 26 x18 cm Cutie de pâine Florina Presto inox, 43 x 26 x18 cm
 Cutia de pâine Florina, din inox, este o soluție ideală pentru păstrarea pâinii. Cutia de pâine este fabricată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, rezistent la deteriorări și ușor de întreținut. Cutia de pâine se remarcă nu doar prin funcționalitatea ridicată, ci și printr-un aspect perfect atât într-o bucătărie modernă, cât și într-una cu design clasic. Capacul cutiei se deschide spre înăuntru printr-o articulați longitudinală. ,economisind astfel spațiu în bucătărie. Dimensiuni: 43x26x18 cm.
4,0 56
74

Cutie de pâine Florina Presto inox, 43 x 26 x18 cm

Cutie de pâine Florina Presto inox, 43 x 26 x18 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCutia de pâine Florina, din inox, este o soluție ideală pentru păstrarea pâinii. Cutia de pâine este fabricată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, rezistent la deteriorări și ușor de întreținut. Cutia de pâine se remarcă nu doar prin funcționalitatea ridicată, ci și printr-un aspect perfect atât într-o bucătărie modernă, cât și într-una cu design clasic. Capacul cutiei se deschide spre înăuntru printr-o articulați longitudinală. ,economisind astfel spațiu în bucătărie. Dimensiuni: 43x26x18 cm.

Parametri şi specificaţii

Înălţime: 18 cm
Lăţime: 26 cm
Lungime: 43 cm
Material: inox

Codul de catalog:

 105026
Distribuie
florina

Review-uri

4,0 (56 review-uri)
96 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide