Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cutie din lemn cu 4 sertare, 30 cm Cutie din lemn cu 4 sertare, 30 cm
 Vă oferim această comodă mică, în care puteți ascunde micile comori. Datorită dimensiunii mai mici este potrivită mai ales pentru depozitarea obiectelor mărunte precum accesorii de birou, accesorii pentru telefoane mobile sau cosmetice. Datorită sertarelor, obiectele depozitate vor fi frumos aranjate, și veți găsi ușor cele căutate.
3,5 11
56

Cutie din lemn cu 4 sertare, 30 cm

Cutie din lemn cu 4 sertare, 30 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereVă oferim această comodă mică, în care puteți ascunde micile comori. Datorită dimensiunii mai mici este potrivită mai ales pentru depozitarea obiectelor mărunte precum accesorii de birou, accesorii pentru telefoane mobile sau cosmetice. Datorită sertarelor, obiectele depozitate vor fi frumos aranjate, și veți găsi ușor cele căutate.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 15 cm
Culoare: maro
Înălţime: 17 cm
Lăţime: 30 cm
Material: lemn

Codul de catalog:

 682988
Distribuie

Review-uri

3,5 (11 review-uri)
90 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide