Fierbător din inox Concept RK3292 1,7 l,negru Fierbător din inox Concept RK3292 1,7 l,negru
 Cu fierbătorul RK3290, cu volum de 1,7 l, pregătiți dintr-o dată 7 cești. Este fabricat din oțel inoxidabil nobil, fiind foarte rezistentă și durabilă. Datorită gradației, veți vedea foarte bine ce cantitate de apă este în fierbător. Întrerupătorul principal are rol și de lumină de funcționare, care se aprinde în albastru de fiecare dată când fierbătorul este pornit.   Fierbătorul RK3290 are un conector premium OTTER, care este o garanție de înaltă calitate și prelungește durata de viață a aparatului. Fierbătorul este prevăzut cu un buton pentru deschiderea simplă a capacului și are o gură largă, pentru o umplere confortabilă. Fundul neted, în care se află elementul de încălzire, facilitează curățare fierbătorului și reduce depunerile de calcar. Dacă în fierbător apar depuneri, acestea vor fi captat de un filtru detașabil de calitate, pe care îl puteți curăța oricând, după cum este necesar. Un alt avantaj este și baza complet rotativă, cu compartiment pentru păstrarea cablului, pe care puteți așeza fierbătorul din orice unghi.   Fierbătorul are un sistem de triplă protecție. Acest lucru vă va asigura că fierbătorul se oprește automat atunci când ajunge la punctul de fierbere, dacă îl scoateți din bază sau dacă îl porniți accidental când este gol. Nu lipsesc nici picioare anti-alunecare, care oferă o mai bună stabilitate.   Parametri: filtru detașabil împotriva depunerilor buton de deschidere confortabilă a capacului orificiu de umplere mare element de încălzire mascat indicator luminos de funcționare (întrerupător luminat albastru) bază complet rotativă, cu compartiment pentru păstrarea cablului material: oțel inoxidabil de calitate picioare anti-alunecare din cauciuc protecție triplă tensiune: 220 - 240 V ~ 50/60 Hz
0,0 0
204

Fierbător din inox Concept RK3292 1,7 l,negru

Transport gratuit
Fierbător din inox Concept RK3292 1,7 l,negru Fierbător din inox Concept RK3292 1,7 l,negru Fierbător din inox Concept RK3292 1,7 l,negru Fierbător din inox Concept RK3292 1,7 l,negru Fierbător din inox Concept RK3292 1,7 l,negru Fierbător din inox Concept RK3292 1,7 l,negru Fierbător din inox Concept RK3292 1,7 l,negru Fierbător din inox Concept RK3292 1,7 l,negru

Fierbător din inox Concept RK3292 1,7 l,negru

203,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: miercuri 12. 05. 2021  
Cumpărând obţineţi 42 Norocei

DescriereCu fierbătorul RK3290, cu volum de 1,7 l, pregătiți dintr-o dată 7 cești. Este fabricat din oțel inoxidabil nobil, fiind foarte rezistentă și durabilă. Datorită gradației, veți vedea foarte bine ce cantitate de apă este în fierbător. Întrerupătorul principal are rol și de lumină de funcționare, care se aprinde în albastru de fiecare dată când fierbătorul este pornit.
 
Fierbătorul RK3290 are un conector premium OTTER, care este o garanție de înaltă calitate și prelungește durata de viață a aparatului. Fierbătorul este prevăzut cu un buton pentru deschiderea simplă a capacului și are o gură largă, pentru o umplere confortabilă. Fundul neted, în care se află elementul de încălzire, facilitează curățare fierbătorului și reduce depunerile de calcar. Dacă în fierbător apar depuneri, acestea vor fi captat de un filtru detașabil de calitate, pe care îl puteți curăța oricând, după cum este necesar. Un alt avantaj este și baza complet rotativă, cu compartiment pentru păstrarea cablului, pe care puteți așeza fierbătorul din orice unghi.
 
Fierbătorul are un sistem de triplă protecție. Acest lucru vă va asigura că fierbătorul se oprește automat atunci când ajunge la punctul de fierbere, dacă îl scoateți din bază sau dacă îl porniți accidental când este gol. Nu lipsesc nici picioare anti-alunecare, care oferă o mai bună stabilitate.
 
Parametri:
  • filtru detașabil împotriva depunerilor
  • buton de deschidere confortabilă a capacului
  • orificiu de umplere mare
  • element de încălzire mascat
  • indicator luminos de funcționare (întrerupător luminat albastru)
  • bază complet rotativă, cu compartiment pentru păstrarea cablului
  • material: oțel inoxidabil de calitate
  • picioare anti-alunecare din cauciuc
  • protecție triplă
  • tensiune: 220 - 240 V ~ 50/60 Hz

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 21 cm
Consum de energie: 2200 W
Culoare: negru
Greutate: 0,95 kg
Înălţime: 22 cm
Lăţime: 15 cm
Lungime cablu de alimentare: 0,7 m
Material: inox
Volum: 1,7 l

Codul de catalog:

 118932
Distribuie
concept

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide