Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cutie din lemn Santini, pentru chei Cutie din lemn Santini, pentru chei
  Cumpăraţi-vă această minunată cutie de chei, cu motiv floral şi cu sticlă în partea din faţă, care este decorată cu o inscripţie.   Cutie este compartimentată pe interior prin intermediul unor 6 cârlige metalice. Mulţumită ei, căutarea cheilor va fi o chestiune de trecut. Deschiderea cutiei este blocată de un cârlig lateral.   Poate fi completată şi cu alte produse din seria Santini.
4,0 6
44

Cutie din lemn Santini, pentru chei

Cutie din lemn Santini, pentru chei

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cumpăraţi-vă această minunată cutie de chei, cu motiv floral şi cu sticlă în partea din faţă, care este decorată cu o inscripţie.
 
Cutie este compartimentată pe interior prin intermediul unor 6 cârlige metalice. Mulţumită ei, căutarea cheilor va fi o chestiune de trecut. Deschiderea cutiei este blocată de un cârlig lateral.
 
Poate fi completată şi cu alte produse din seria Santini.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 6,5 cm
Culoare: maro
Înălţime: 26,5 cm
Lăţime: 19,7 cm
Material: lemn

Codul de catalog:

 680444
Distribuie

Review-uri

4,0 (6 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide