Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cuțit de bucătărie Orion MASTER, 20 cm Cuțit de bucătărie Orion MASTER, 20 cm
 Acest cuțit de bucătărie din colecția Master nu este conceput doar pentru uz profesional, ci va fi util și pentru bucătarii amatori pasionați și pentru gurmanzi. Cuțitul are o lungime de 34,5 cm, lama este de 20 cm, tăișul are tot 12,5 cm, fiind astfel ideal pentru a tăia cu ușurință ceapă, cartofi, legume, fructe, pentru curățarea acestora, pentru felierea pâinii, a mezelurilor și pentru porționarea cărni și a peștilor. Nu va fi nicio problemă să tăiați plăcinta sau prăjitura direct în tavă. Datorită curbării ergonomice, mânerul practic oferă o priză excelentă. Cuțitul este echilibrat, degetele fiind protejate de curbura din partea dintre mâner și lamă. Caracteristici: lamă robustă cu tăiș subțire tăiere simplă, de precizie, perfectă tăișul rămâne mult timp ascuțit dacă este tratat corespunzător oțel de înaltă calitate 430 (duritate 56 HRC - după Rockwell) mâner din plastic ABS de înaltă calitate, nituit cu trei nituri din inox; mânerul are o formă curbată care permite o priză excelentă potrivirea perfectă a pieselor individuale previne depunerile de sedimente și bacterii se poate spăla în mașina de spălat vase A se usca bine după spălare. Dorim doar să vă atragem atenția asupra unui faptul general, că utilizarea frecventă a mașinii de spălat vase tocește treptat lamele, spălarea manuală fiind mai prietenoasă cu cuțitele și mai rapidă. 
0,0 0
84

Cuțit de bucătărie Orion MASTER, 20 cm

Cuțit de bucătărie Orion MASTER, 20 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest cuțit de bucătărie din colecția Master nu este conceput doar pentru uz profesional, ci va fi util și pentru bucătarii amatori pasionați și pentru gurmanzi. Cuțitul are o lungime de 34,5 cm, lama este de 20 cm, tăișul are tot 12,5 cm, fiind astfel ideal pentru a tăia cu ușurință ceapă, cartofi, legume, fructe, pentru curățarea acestora, pentru felierea pâinii, a mezelurilor și pentru porționarea cărni și a peștilor. Nu va fi nicio problemă să tăiați plăcinta sau prăjitura direct în tavă. Datorită curbării ergonomice, mânerul practic oferă o priză excelentă. Cuțitul este echilibrat, degetele fiind protejate de curbura din partea dintre mâner și lamă.
Caracteristici:
  • lamă robustă cu tăiș subțire
  • tăiere simplă, de precizie, perfectă
  • tăișul rămâne mult timp ascuțit dacă este tratat corespunzător
  • oțel de înaltă calitate 430 (duritate 56 HRC - după Rockwell)
  • mâner din plastic ABS de înaltă calitate, nituit cu trei nituri din inox; mânerul are o formă curbată care permite o priză excelentă
  • potrivirea perfectă a pieselor individuale previne depunerile de sedimente și bacterii
  • se poate spăla în mașina de spălat vase
A se usca bine după spălare. Dorim doar să vă atragem atenția asupra unui faptul general, că utilizarea frecventă a mașinii de spălat vase tocește treptat lamele, spălarea manuală fiind mai prietenoasă cu cuțitele și mai rapidă. 

Parametri şi specificaţii

Greutate: 0,26 kg
Lungime: 34,5 cm
Lungime cuţit: 20 cm
Maşina de spălat: Da
Material: inox + plastic

Codul de catalog:

 126807
Distribuie
orion

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide