Menu
Cuțit măcelărie Mikov 319-ND-15 Lux Profi Kitchen Cuțit măcelărie Mikov 319-ND-15 Lux Profi Kitchen
 Acest cuțit de tăiat, de crestat sau de feliat, este de fapt un cuțit universal de bucătărie pentru orice utilizare și este unul dintre cele mai utilizate cuțite în bucătărie. Lama cuțitului este fabricată din oțel inoxidabil de calitate 425, cu duritate 53-55 HRc și conține suplimentar aliaje de molibden și vanadiu, datorită cărora are o mai mare capacitate de tăiere și rezistență la abraziune.   Lama cuțitului are o tăietură conică (în formă de pană). Plăselele cuțitului sunt din lemn de trandafir brazilian, ceea ce dă cuțitului un aspect luxos și o valoare de utilitate ridicată. Plăselele sunt prinse cu nituri din alamă, care dau acestui cuțit de bucătărie un aspect perfect. Cuțitul este certificat pentru contactul cu produsele alimentare conform standardelor UE. Mânerul asigură o prindere confortabilă și sigură a cuțitului. Cuțitul de bucătărie are o durată lungă de viață, este rezistent la coroziune și ușor de întreținut. Este ideal pentru dezosarea și porționarea cărnii, pentru tăierea tendoanelor și a cărnii grase. Lama conică permite o dezosare ușoară în jurul articulațiilor și oaselor.
0,0 0
108

Cuțit măcelărie Mikov 319-ND-15 Lux Profi Kitchen

Noutate

Cuțit măcelărie Mikov 319-ND-15 Lux Profi Kitchen

107,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: miercuri 04. 11. 2020  
Cumpărând obţineţi 29 Norocei

DescriereAcest cuțit de tăiat, de crestat sau de feliat, este de fapt un cuțit universal de bucătărie pentru orice utilizare și este unul dintre cele mai utilizate cuțite în bucătărie. Lama cuțitului este fabricată din oțel inoxidabil de calitate 425, cu duritate 53-55 HRc și conține suplimentar aliaje de molibden și vanadiu, datorită cărora are o mai mare capacitate de tăiere și rezistență la abraziune.
 
Lama cuțitului are o tăietură conică (în formă de pană). Plăselele cuțitului sunt din lemn de trandafir brazilian, ceea ce dă cuțitului un aspect luxos și o valoare de utilitate ridicată. Plăselele sunt prinse cu nituri din alamă, care dau acestui cuțit de bucătărie un aspect perfect. Cuțitul este certificat pentru contactul cu produsele alimentare conform standardelor UE. Mânerul asigură o prindere confortabilă și sigură a cuțitului. Cuțitul de bucătărie are o durată lungă de viață, este rezistent la coroziune și ușor de întreținut. Este ideal pentru dezosarea și porționarea cărnii, pentru tăierea tendoanelor și a cărnii grase. Lama conică permite o dezosare ușoară în jurul articulațiilor și oaselor.

Greutate: 0,16 kg
Lăţime: 2,9 cm
Lungime: 28,8 cm
Lungime cuţit: 15 cm
Maşina de spălat: Da
Material: inox
 117331
Distribuie
mikov

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide