Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Decorațiune de grădină Bufnița cu pietricele, 18,5x 22 x 17,8 cm Decorațiune de grădină Bufnița cu pietricele, 18,5x 22 x 17,8 cm
 Această frumoasă decorație de grădină cu pietre colorate va arăta grozav în grădină sau pe terasă. Este confecționată din polirezină durabilă, care poate rezista cu ușurință condițiilor meteorologice nefavorabile.
4,5 24
93

Decorațiune de grădină Bufnița cu pietricele, 18,5x 22 x 17,8 cm

Decorațiune de grădină Bufnița cu pietricele, 18,5x 22 x 17,8 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă frumoasă decorație de grădină cu pietre colorate va arăta grozav în grădină sau pe terasă. Este confecționată din polirezină durabilă, care poate rezista cu ușurință condițiilor meteorologice nefavorabile.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 17,8 cm
Culoare: gri
Înălţime: 22 cm
Lăţime: 18,5 cm
Material: polirășină

Codul de catalog:

 685189
Distribuie

Review-uri

4,5 (24 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide