Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Dezumidificator Concept OV2116 UV PerfectAir Smart, negru Dezumidificator Concept OV2116 UV PerfectAir Smart, negru
 Dezumidificatorul de apă Concept OV2116 condensează până la16 l de apă pe zi și este potrivit pentru spațiu de până la 100 m2. Este completat de sistem triplu de filtrare, deci poate fi folosit ca și purificator de aer. Umiditatea excesivă în casele noastre nu numai că poate provoca daunele proprietății, dar ne poate afecta și sănătatea. Umezeala mai mare este mediul ideal pentru dezvoltarea mucegaiului, care ne poate provoca complicații de sănătate precum sinuzită, bonșită sau alte boli ale căilor respiratorii. În cazul în care încăperea este afectată de mucegai, mai mult ca sigur există o umiditate ridicată. Dezumidificatorul OV2116 v fi un ajutor perfect pentru a proteja sănătatea dumneavoastră dar și proprietatea. Dezumidificatorul are 2 niveluri de putere. Cu rezervor de apă cu capacitate de 4 l nu va necesita atenția frecventă, în plus după umplere aparatul se va opri automat și va porni semnalizarea. Daca trebuie sa uscati zonele umede pentru o perioada lunga de timp, utilizati functia de evacuare continua a apei folosind furtunul de drenaj. Rezervorul nu se umple, iar apa este drenata intr-o scurgere fixa si dispozitivul functioneaza continuu. Puteti controla aparatul de oriunde, folosind aplicatia mobila Concept Home, disponibila in mod gratuit pentru iOS si Android. Il puteti porni sau opri de la distanta, puteti selecta modul dorit sau, de exemplu, puteti verifica starea curenta a incaperii in care se afla dezumidificatorul. Daca nu sunteti un fan al aplicatiilor, puteti controla aparatul direct din panoul de control. Datorita modului automat, dezumidificatorul mentine nivelul de umiditate care vi se potriveste. Doar alegeti varianta dorita si nu trebuie sa va faceti griji. Dezumidificatorul va verifica regulat umiditatea si va mentine valoarea setata pana cand recipientul este plin sau pana cand il opriti. Parametri: captează particule, alergeni, polen, mirosuri, gaze (formaldehida), mucegai filtrare în trei etape panou de control tactil 2 niveluri de putere putere maximă de dezumidificare: 16 l/zi (30 °C 80 % RH) capacitatea rezervorului de apă: 4 l oprire automată la umplerea rezervorului inclusiv semnalizare funcție uscare rufe Accesorii: ambalajul include furtunul de drenaj pentru evacuarea continuă a apei.
0,0 0
1400

Dezumidificator Concept OV2116 UV PerfectAir Smart, negru

Transport gratuit
Dezumidificator Concept OV2116 UV PerfectAir Smart, negru Dezumidificator Concept OV2116 UV PerfectAir Smart, negru Dezumidificator Concept OV2116 UV PerfectAir Smart, negru Dezumidificator Concept OV2116 UV PerfectAir Smart, negru Dezumidificator Concept OV2116 UV PerfectAir Smart, negru Dezumidificator Concept OV2116 UV PerfectAir Smart, negru Dezumidificator Concept OV2116 UV PerfectAir Smart, negru Dezumidificator Concept OV2116 UV PerfectAir Smart, negru Dezumidificator Concept OV2116 UV PerfectAir Smart, negru Dezumidificator Concept OV2116 UV PerfectAir Smart, negru

Dezumidificator Concept OV2116 UV PerfectAir Smart, negru

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereDezumidificatorul de apă Concept OV2116 condensează până la16 l de apă pe zi și este potrivit pentru spațiu de până la 100 m2. Este completat de sistem triplu de filtrare, deci poate fi folosit ca și purificator de aer.

Umiditatea excesivă în casele noastre nu numai că poate provoca daunele proprietății, dar ne poate afecta și sănătatea. Umezeala mai mare este mediul ideal pentru dezvoltarea mucegaiului, care ne poate provoca complicații de sănătate precum sinuzită, bonșită sau alte boli ale căilor respiratorii. În cazul în care încăperea este afectată de mucegai, mai mult ca sigur există o umiditate ridicată. Dezumidificatorul OV2116 v fi un ajutor perfect pentru a proteja sănătatea dumneavoastră dar și proprietatea.

Dezumidificatorul are 2 niveluri de putere. Cu rezervor de apă cu capacitate de 4 l nu va necesita atenția frecventă, în plus după umplere aparatul se va opri automat și va porni semnalizarea. Daca trebuie sa uscati zonele umede pentru o perioada lunga de timp, utilizati functia de evacuare continua a apei folosind furtunul de drenaj. Rezervorul nu se umple, iar apa este drenata intr-o scurgere fixa si dispozitivul functioneaza continuu.

Puteti controla aparatul de oriunde, folosind aplicatia mobila Concept Home, disponibila in mod gratuit pentru iOS si Android. Il puteti porni sau opri de la distanta, puteti selecta modul dorit sau, de exemplu, puteti verifica starea curenta a incaperii in care se afla dezumidificatorul. Daca nu sunteti un fan al aplicatiilor, puteti controla aparatul direct din panoul de control.

Datorita modului automat, dezumidificatorul mentine nivelul de umiditate care vi se potriveste. Doar alegeti varianta dorita si nu trebuie sa va faceti griji. Dezumidificatorul va verifica regulat umiditatea si va mentine valoarea setata pana cand recipientul este plin sau pana cand il opriti.

Parametri:

  • captează particule, alergeni, polen, mirosuri, gaze (formaldehida), mucegai
  • filtrare în trei etape
  • panou de control tactil
  • 2 niveluri de putere
  • putere maximă de dezumidificare: 16 l/zi (30 °C 80 % RH)
  • capacitatea rezervorului de apă: 4 l
  • oprire automată la umplerea rezervorului inclusiv semnalizare
  • funcție uscare rufe

Accesorii: ambalajul include furtunul de drenaj pentru evacuarea continuă a apei.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 19,5 cm
Consum de energie: 200 W
Culoare: negru
Înălţime: 58 cm
Lăţime: 38 cm
Lungime cablu de alimentare: 1,5 m
Volum vas: 4 l
Zgomot: 42 dB

Codul de catalog:

 803456
Distribuie
concept

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide