Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Dop pentru damigeană Orion, 3 cm Dop pentru damigeană Orion, 3 cm
Dop pentru damigeană pentru fermentarea vinului. Astfel puteți prepara vin direct în damigeană. Dopul este eficient pentru procesul de fermentare (pentru vin sau bere), care permite gazelor (mai ales CO2) să evadeze din vasul de fermentare, dar nu permite aerului să intre înăuntru, astfel se va evita eventuala contaminare cu bacterii.Dopul este pe jumătate umplut cu apă. Atunci când presiunea gazului din interiorul vasului depășește o anumită limită, acesta este eliminat prin dopul de fermentare. Uneori se poate folosi în loc de apă și alcool, pentru a evita contaminarea interiorului cauzate de o creștere bruscă a presiunii atmosferice.Material: sticlă, dop din cauciuc.
4,0 4
27

Dop pentru damigeană Orion, 3 cm

Dop pentru damigeană Orion, 3 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereDop pentru damigeană pentru fermentarea vinului. Astfel puteți prepara vin direct în damigeană. Dopul este eficient pentru procesul de fermentare (pentru vin sau bere), care permite gazelor (mai ales CO2) să evadeze din vasul de fermentare, dar nu permite aerului să intre înăuntru, astfel se va evita eventuala contaminare cu bacterii.
 
Dopul este pe jumătate umplut cu apă. Atunci când presiunea gazului din interiorul vasului depășește o anumită limită, acesta este eliminat prin dopul de fermentare. Uneori se poate folosi în loc de apă și alcool, pentru a evita contaminarea interiorului cauzate de o creștere bruscă a presiunii atmosferice.
Material: sticlă, dop din cauciuc.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 3 cm
Înălţime: 20 cm
Material: sticlă

Codul de catalog:

 122704
Distribuie
orion

Review-uri

4,0 (4 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide