Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Doză ceramică de alimente Kela Maila 0,75 l,alb Doză ceramică de alimente Kela Maila 0,75 l,alb
  Această doză a mărcii germane Kela cu siguranță nu trebuie ascunsă în dulap, ci din contră - merită să fie pusă la vedere! Doza ceramică are un design cu nervuri plăcut pentru ochi dar și funcțional. Această variantă este mai solidă și mai rezistentă la șocuri și zgârieturi. Doza are și un capac etanș din bambus, datorită căruia puteți păstra fără probleme orice aliment în bucătărie. Doza se poate spăla în mașina de spălat vase (dar fără capac).   Ce ziceți să vă umpleți această doză cu nuci, paste sau biscuiți și să o expuneți frumos pe o etajeră?
4,5 10
89

Doză ceramică de alimente Kela Maila 0,75 l,alb

Doză ceramică de alimente Kela Maila 0,75 l,alb

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Această doză a mărcii germane Kela cu siguranță nu trebuie ascunsă în dulap, ci din contră - merită să fie pusă la vedere!
Doza ceramică are un design cu nervuri plăcut pentru ochi dar și funcțional. Această variantă este mai solidă și mai rezistentă la șocuri și zgârieturi. Doza are și un capac etanș din bambus, datorită căruia puteți păstra fără probleme orice aliment în bucătărie. Doza se poate spăla în mașina de spălat vase (dar fără capac).
 
Ce ziceți să vă umpleți această doză cu nuci, paste sau biscuiți și să o expuneți frumos pe o etajeră?

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Diametru: 10 cm
Înălţime: 14 cm
Maşina de spălat: Da
Material: ceramică
Volum vas: 0,75 l

Codul de catalog:

 117693
Distribuie
kela

Review-uri

4,5 (10 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide