Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Doză de alimente Altom, din sticlă, cu capac, 1250 ml Doză de alimente Altom, din sticlă, cu capac, 1250 ml
 Dozele de sticlă vor ajuta la organizarea spațiului din bucătărie și în același timp vor fi decorațiuni practice în care își vor găsi locul alimentele vărsate sau uscat, ori nucile și dulciurile. Doza din sticlă este completată cu un capac cu garnitură clasică, datorită căreia alimentele rămân proaspete mai mult timp. Pereții transparenți permit recunoașterea cantității și a conținutului din doză, fără a fi nevoie să o deschideți.
4,5 20
14

Doză de alimente Altom, din sticlă, cu capac, 1250 ml

Reducere
Doză de alimente Altom, din sticlă, cu capac, 1250 ml Doză de alimente Altom, din sticlă, cu capac, 1250 ml

Doză de alimente Altom, din sticlă, cu capac, 1250 ml

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereDozele de sticlă vor ajuta la organizarea spațiului din bucătărie și în același timp vor fi decorațiuni practice în care își vor găsi locul alimentele vărsate sau uscat, ori nucile și dulciurile. Doza din sticlă este completată cu un capac cu garnitură clasică, datorită căreia alimentele rămân proaspete mai mult timp. Pereții transparenți permit recunoașterea cantității și a conținutului din doză, fără a fi nevoie să o deschideți.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 11,2 cm
Înălţime: 22,7 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: sticlă
Volum: 1250 ml

Codul de catalog:

 115003
Distribuie
altom

Review-uri

4,5 (20 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide