Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Doză Tescoma PAPU PAPI 150 ml, 2 buc., roz Doză Tescoma PAPU PAPI 150 ml, 2 buc., roz
 Dozele PAPU PAPI sunt excelente pentru păstrarea, transportarea și servirea alimentelor pentru copii.   Dozele sunt fabricate prin tehnologia unică nanoCARE™ , din material plastic de cea mai bună calitate, potrivit pentru uz medical. Datorită tehnologiei utilizate, dozele PAPU PAPI sunt: antibacteriene, nu se decolorează, nu rețin mirosuri și sunt ecologice.   Sunt prevăzute cu capace etanșe și gradație. Dozele și capace separate, precum și dozele cu capace puse, sunt stivuibile și perfect compacte.   Specificații și avantaje:   dozele și capacele pot fi sterilizate și utilizate în cuptorul cu microunde (deschideți întotdeauna ușor capacul când încălziți) curățare: este suficient să fie clătite, nu trebuie spălate în mașina de spălat vase, pot fi sterilizate cu motive originale de căprioară, ursuleț și elefant garanție: 3 ani  
5,0 7
15

Doză Tescoma PAPU PAPI 150 ml, 2 buc., roz

Doză Tescoma PAPU PAPI 150 ml, 2 buc., roz

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereDozele PAPU PAPI sunt excelente pentru păstrarea, transportarea și servirea alimentelor pentru copii.
 
Dozele sunt fabricate prin tehnologia unică nanoCARE™ , din material plastic de cea mai bună calitate, potrivit pentru uz medical. Datorită tehnologiei utilizate, dozele PAPU PAPI sunt: antibacteriene, nu se decolorează, nu rețin mirosuri și sunt ecologice.
 
Sunt prevăzute cu capace etanșe și gradație. Dozele și capace separate, precum și dozele cu capace puse, sunt stivuibile și perfect compacte.
 
Specificații și avantaje:
 
  • dozele și capacele pot fi sterilizate și utilizate în cuptorul cu microunde (deschideți întotdeauna ușor capacul când încălziți)
  • curățare: este suficient să fie clătite, nu trebuie spălate în mașina de spălat vase, pot fi sterilizate
  • cu motive originale de căprioară, ursuleț și elefant
  • garanție: 3 ani
 

Parametri şi specificaţii

Culoare: roz
Cuptor cu microunde: Da
Garanţie: 3 ani
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Volum: 150 ml

Codul de catalog:

 112928
Distribuie
tescoma

Review-uri

5,0 (7 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide