Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Dozatoare plicuri condimente Tescoma Season,6 buc. Dozatoare plicuri condimente Tescoma Season,6 buc.
 Datorită acestor pâlnii, mâncărurile pot fi condimentate direct din pungi, fără riscul de a vărsa accidental cantități mari de condimente. Un alt avantaj constă din faptul că condimentele din pungile cu aceste pâlnii nu se vor umezi. Aceste pâlnii sunt excelente pentru condimentarea mâncărurilor direct din pungi și închiderea acestora în timpul depozitării. Toate pâlniile se livrează cu capace înlocuibile, cu 3 mărimi ale orificiilor pentru dozarea uniformă a condimentelor măcinate sau întregi.
4,5 53
48

Dozatoare plicuri condimente Tescoma Season,6 buc.

Dozatoare plicuri condimente Tescoma Season,6 buc.

53 review-uri
47,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 47,99 lei
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 12 Norocei

DescriereDatorită acestor pâlnii, mâncărurile pot fi condimentate direct din pungi, fără riscul de a vărsa accidental cantități mari de condimente. Un alt avantaj constă din faptul că condimentele din pungile cu aceste pâlnii nu se vor umezi. Aceste pâlnii sunt excelente pentru condimentarea mâncărurilor direct din pungi și închiderea acestora în timpul depozitării. Toate pâlniile se livrează cu capace înlocuibile, cu 3 mărimi ale orificiilor pentru dozarea uniformă a condimentelor măcinate sau întregi.

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic
Număr de piese într-un set: 6 buc.

Codul de catalog:

 105395
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (53 review-uri)
96 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide