Dozator de săpun Kela Aminal, alb, 175 ml Dozator de săpun Kela Aminal, alb, 175 ml
 Dozatorul de săpun marca KELA este fabricat din oţel inoxidabil de calitate, vopsit în alb. Acest dozator are un volum de 175 ml şi cu siguranţă că va fi o piesă frumoasă în baia dvs. Dozatorul de săpun poate fi completat şi cu alte produse din seria Amina.   Marca KELA a fost înfiinţată în anul 1903 în Germania, având peste un secol de istorie. A reuşit să capete un renume mondial nu numai pe piaţa locală, ci şi în întreaga lume. Produsele ei de uz casnic, cu precădere cele pentru baie şi bucătărie, sunt renumite prin conceptul inovator cu design atemporal şi de o calitate fără compromisuri.
3,5 1
79

Dozator de săpun Kela Aminal, alb, 175 ml

Dozator de săpun Kela Aminal, alb, 175 ml

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereDozatorul de săpun marca KELA este fabricat din oţel inoxidabil de calitate, vopsit în alb. Acest dozator are un volum de 175 ml şi cu siguranţă că va fi o piesă frumoasă în baia dvs. Dozatorul de săpun poate fi completat şi cu alte produse din seria Amina.
 
Marca KELA a fost înfiinţată în anul 1903 în Germania, având peste un secol de istorie. A reuşit să capete un renume mondial nu numai pe piaţa locală, ci şi în întreaga lume. Produsele ei de uz casnic, cu precădere cele pentru baie şi bucătărie, sunt renumite prin conceptul inovator cu design atemporal şi de o calitate fără compromisuri.

Culoare: alb
Diametru: 5,5 cm
Înălţime: 18,5 cm
Material: inox
Volum: 175 ml
 678422
Distribuie
kela

Review-uri

3,5 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide