Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Draperie Suedine, cappucino, 140 x 240 cm, set 2 buc. Draperie Suedine, cappucino, 140 x 240 cm, set 2 buc.
 Dați un aer nou interiorului casei dvs. cu această draperie Suedine, cu aspect de piele întoarsă. Draperia este prevăzută cu inele pentru a fi ușor de agățat. Materialul de calitate asigură o durabilitate mare și împiedică pătrunderea luminii în cameră. Se recomandă ca draperia să fie spălată înainte de prima utilizare. Draperiile asigură o opacitate de până la cca. 85%.
3,0 1
112

Draperie Suedine, cappucino, 140 x 240 cm, set 2 buc.

Draperie Suedine, cappucino, 140 x 240 cm, set 2 buc.

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereDați un aer nou interiorului casei dvs. cu această draperie Suedine, cu aspect de piele întoarsă. Draperia este prevăzută cu inele pentru a fi ușor de agățat. Materialul de calitate asigură o durabilitate mare și împiedică pătrunderea luminii în cameră. Se recomandă ca draperia să fie spălată înainte de prima utilizare. Draperiile asigură o opacitate de până la cca. 85%.

Parametri şi specificaţii

Culoare: bej
Înălţime: 240 cm
Lăţime: 140 cm
Material: 100% poliester
Mărime: 140 x 240 cm
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 233224
Distribuie

Review-uri

3,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide