Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Față de pernă de Crăciun Velvet Natale Deer, 45 x 45 cm Față de pernă de Crăciun Velvet Natale Deer, 45 x 45 cm
 O față de pernă de Crăciun, pentru o casă perfect asortată. Varianta clasică de carouri în alb și negru, completate de motiv de ren pe fundal alb, va crea o atmosferă festivă și va decora frumos orice interior. Materialul de calitate este plăcut la atingere și garantează o întreținere ușoară. Imprimeul digital este pe partea albă din față, partea din spate este cu motiv de carouri pe alb-negru. Închidere cu fermoar ascuns.
0,0 0
40

Față de pernă de Crăciun Velvet Natale Deer, 45 x 45 cm

Față de pernă de Crăciun Velvet Natale Deer, 45 x 45 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereO față de pernă de Crăciun, pentru o casă perfect asortată. Varianta clasică de carouri în alb și negru, completate de motiv de ren pe fundal alb, va crea o atmosferă festivă și va decora frumos orice interior. Materialul de calitate este plăcut la atingere și garantează o întreținere ușoară. Imprimeul digital este pe partea albă din față, partea din spate este cu motiv de carouri pe alb-negru. Închidere cu fermoar ascuns.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Dimensiuni pernă: 45 x 45 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% poliester
Spălare recomandată: 30 °C

Codul de catalog:

 237145

Fişiere ataşate:

Distribuie
domarex

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide