Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Farfurie adâncă Koziol CLUB 22 cm, roz Farfurie adâncă Koziol CLUB 22 cm, roz
 O farfurie universală pentru petreceri în grădină, picnicuri sau glamping și pentru toate evenimentele care se desfășoară în aer liber. Partea exterioară are o structura viu fasonată, interiorul fiind șlefuit până la luciu. Calitatea și baza lată asigură o stabilitate perfectă și plăcerea de a servi masa oricând și oriunde. Ideală pentru toate activitățile în aer liber, când nu doriți să vă lipsiți de o veselă elegantă.
0,0 0
32

Farfurie adâncă Koziol CLUB 22 cm, roz

Farfurie adâncă Koziol CLUB 22 cm, roz

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereO farfurie universală pentru petreceri în grădină, picnicuri sau glamping și pentru toate evenimentele care se desfășoară în aer liber. Partea exterioară are o structura viu fasonată, interiorul fiind șlefuit până la luciu. Calitatea și baza lată asigură o stabilitate perfectă și plăcerea de a servi masa oricând și oriunde. Ideală pentru toate activitățile în aer liber, când nu doriți să vă lipsiți de o veselă elegantă.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roz
Cuptor cu microunde: Da
Diametru: 22 cm
Înălţime: 3,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic

Codul de catalog:

 126003
Distribuie
koziol

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide