Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Faţă de masă cu model de Crăciun Flori de Crăciun, 35 x 160 cm Faţă de masă cu model de Crăciun Flori de Crăciun, 35 x 160 cm
 Împrospătați-vă masa de sărbătoare cu o travesă decorativă şi originală cu tema Crăciunului. Motivul este tipărit în format digital, așa că arată foarte real. Materialul este ușor de întreținut, astfel puteți avea o locuință frumoasă fără efort.
2,5 2
27

Faţă de masă cu model de Crăciun Flori de Crăciun, 35 x 160 cm

Reducere
Faţă de masă cu model de Crăciun Flori de Crăciun, 35 x 160 cm

Faţă de masă cu model de Crăciun Flori de Crăciun, 35 x 160 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereÎmprospătați-vă masa de sărbătoare cu o travesă decorativă şi originală cu tema Crăciunului. Motivul este tipărit în format digital, așa că arată foarte real. Materialul este ușor de întreținut, astfel puteți avea o locuință frumoasă fără efort.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Material: 100% poliester
Mărime: 35 x 160 cm
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 221412
Distribuie

Review-uri

2,5 (2 review-uri)
50 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide