Husă multielastică 4Home Comfort Plus penntru scaun, bej, 40 - 50 cm, set 2 buc. Husă multielastică 4Home Comfort Plus penntru scaun, bej, 40 - 50 cm, set 2 buc.
Oferiți scaunului o haină nouă și în același timp protecție față de uzură, cu această husă multielastică  Comfort Plus. Husa este de o culoare clasică de bej cu motiv original și va schimba aspectul scaunului dumneavoastră, așa încât va străluci de noutate. Husa va înviora mobila veche și va ascunde eventualele deficiențe cauzate de folosire, și în același timp o va proteja față de murdărie sau deteriorare, faptul pe care-l veți aprecia și în caz că aveți mobilă nouă. Datorită materialului de calitate cu adaos de bumbac, husa este foarte plăcută la atingere, este rezistentă, cu folosire ușoară. Se extinde foarte bine în toate direcțiile, deci se va adapta foarte bine, va ușura munca dumneavoastră 
0,0 0
80

Husă multielastică 4Home Comfort Plus penntru scaun, bej, 40 - 50 cm, set 2 buc.

reducere -33% Noutate
Husă multielastică 4Home Comfort Plus penntru scaun, bej, 40 - 50 cm, set 2 buc.
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 12 clienţi

Husă multielastică 4Home Comfort Plus penntru scaun, bej, 40 - 50 cm, set 2 buc.

Iniţial: 119,99 lei | Reducere: 40,00 lei 79,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: marți 27. 04. 2021  
Cumpărând obţineţi 32 Norocei

Descriere

Oferiți scaunului o haină nouă și în același timp protecție față de uzură, cu această husă multielastică  Comfort Plus. Husa este de o culoare clasică de bej cu motiv original și va schimba aspectul scaunului dumneavoastră, așa încât va străluci de noutate. Husa va înviora mobila veche și va ascunde eventualele deficiențe cauzate de folosire, și în același timp o va proteja față de murdărie sau deteriorare, faptul pe care-l veți aprecia și în caz că aveți mobilă nouă.

Datorită materialului de calitate cu adaos de bumbac, husa este foarte plăcută la atingere, este rezistentă, cu folosire ușoară. Se extinde foarte bine în toate direcțiile, deci se va adapta foarte bine, va ușura munca dumneavoastrăCuloare: bej
Dimensiuni: 40 - 50 cm
Material: 62 % bumbac, 36 % poliester, 2 % elastan
Mărime: 40 - 50 cm
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Spălare recomandată: 40 °C
 231614
Distribuie
a4home

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide