Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Față de masă din teflon, culoare gri, 140 x 180 cm Față de masă din teflon, culoare gri, 140 x 180 cm
 Aceste fețe de masă practice din teflon nu trebuie să lipsească din nicio casă. Un ajutor la îndemână pentru utilizarea zilnică, acestea sunt potrivite pentru orice interior. Datorită finisajului impermeabil și rezistent, nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la ceaiul, cafeaua sau apa vărsată. După spălare, vă recomandăm să călcați fețele de masă pentru a le menține proprietățile impermeabile. Proprietățile impermeabile prin acoperirea cu teflon vor împiedica pătrunderea lichidelor în țesătură, prelungind astfel intervalele de spălare și durata de viață a feței de masă.
0,0 0
109

Față de masă din teflon, culoare gri, 140 x 180 cm

Față de masă din teflon, culoare gri, 140 x 180 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 5 clienţi

Față de masă din teflon, culoare gri, 140 x 180 cm

108,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 108,99 lei
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 40 Norocei

DescriereAceste fețe de masă practice din teflon nu trebuie să lipsească din nicio casă. Un ajutor la îndemână pentru utilizarea zilnică, acestea sunt potrivite pentru orice interior. Datorită finisajului impermeabil și rezistent, nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la ceaiul, cafeaua sau apa vărsată.

După spălare, vă recomandăm să călcați fețele de masă pentru a le menține proprietățile impermeabile. Proprietățile impermeabile prin acoperirea cu teflon vor împiedica pătrunderea lichidelor în țesătură, prelungind astfel intervalele de spălare și durata de viață a feței de masă.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Dimensiuni: 140 x 180 cm
Material: 100% poliester
Mărime: 140 x 180 cm
Spălare recomandată: 30 °C

Codul de catalog:

 238016
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide