Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Față de masă Domarex Pink Leaves, 110 x 160 cm Față de masă Domarex Pink Leaves, 110 x 160 cm
 Fața de masă este o adevărată podoabă a mesei şi nu trebui să lipsească nici de pe a dvs. Fața de masă decorativă din colecția Pink Leaves a fost creată special pentru cei care apreciază cele mai noi tendințe în design și va schimba complet aspectul mesei dvs. din casă, din grădină sau de pe terasă. Această față de masă este confecționată din bumbac spaniol în amestec cu poliester, fiind cusută cu atenție și plăcută la atingere. Calitatea înaltă a materialelor utilizate și a confecționării, fac ca această față de masă să fie rezistentă și a să aibă o durabilitate mare, fiind și ușor de curățat.
5,0 1
70

Față de masă Domarex Pink Leaves, 110 x 160 cm

Față de masă Domarex Pink Leaves, 110 x 160 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereFața de masă este o adevărată podoabă a mesei şi nu trebui să lipsească nici de pe a dvs. Fața de masă decorativă din colecția Pink Leaves a fost creată special pentru cei care apreciază cele mai noi tendințe în design și va schimba complet aspectul mesei dvs. din casă, din grădină sau de pe terasă. Această față de masă este confecționată din bumbac spaniol în amestec cu poliester, fiind cusută cu atenție și plăcută la atingere. Calitatea înaltă a materialelor utilizate și a confecționării, fac ca această față de masă să fie rezistentă și a să aibă o durabilitate mare, fiind și ușor de curățat.

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Dimensiuni: 110 x 160 cm
Material: 70 % bumbac, 30 % poliester
Mărime: 110 x 160 cm
Spălare recomandată: 30 °C

Codul de catalog:

 225251
Distribuie
domarex

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide