Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Față de masă Home Elements Vulpea , 120 x 140 cm Față de masă Home Elements Vulpea , 120 x 140 cm
 Fața de masă din bumbac reciclat va fi un accesoriu minunat pentru masa dvs., fie că o folosiți în fiecare zi sau la ocazii festive. Fața de masă va înveseli încăperea și în același timp vă va proteja masa de murdărie și deteriorare. Materialul este de înaltă calitate și rezistent și își păstrează forma foarte bine.
0,0 0
81

Față de masă Home Elements Vulpea , 120 x 140 cm

Față de masă Home Elements Vulpea , 120 x 140 cm

Disponibilitate: produs inactiv

DescriereFața de masă din bumbac reciclat va fi un accesoriu minunat pentru masa dvs., fie că o folosiți în fiecare zi sau la ocazii festive. Fața de masă va înveseli încăperea și în același timp vă va proteja masa de murdărie și deteriorare. Materialul este de înaltă calitate și rezistent și își păstrează forma foarte bine.

Codul de catalog:

 240047
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide