Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Față de masă Matějovský Adone, 150 cm Față de masă Matějovský Adone, 150 cm
 Această nouă colecție de fețe de masă decorative vă oferă modelul atractiv Adone. Modelul romantic de vară, plin cu motive Provance asortate în tonuri de violet și fucsia pe un fundal bej care imită lemnul, vă va lumina orice moment al zilei.   Fața de masă este fabricată di poliester 100% și este tratată împotriva apei și murdării. Întreaga circumferință este decorată cu un bandă violetă și colțurile sunt curbate. Poate fi folosită în casă și afară.
0,0 0
62

Față de masă Matějovský Adone, 150 cm

Față de masă Matějovský Adone, 150 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă nouă colecție de fețe de masă decorative vă oferă modelul atractiv Adone. Modelul romantic de vară, plin cu motive Provance asortate în tonuri de violet și fucsia pe un fundal bej care imită lemnul, vă va lumina orice moment al zilei.
 
Fața de masă este fabricată di poliester 100% și este tratată împotriva apei și murdării. Întreaga circumferință este decorată cu un bandă violetă și colțurile sunt curbate. Poate fi folosită în casă și afară.

Parametri şi specificaţii

Culoare: mov
Material: 100% poliester
Mărime: 150 cm
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 223810
Distribuie
matejovsky

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide