Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Față de pernă din satin culoarea negru _ ivory, 70 x 90 cm Față de pernă din satin culoarea negru _ ivory, 70 x 90 cm
 Față de pernă din bumbac satinat de lux în legătură atlas. Recomandămca o completare potrivită pentru lenjeriadin aceeași colecțieLuxury Collection. Fețele de pernă sunt fabricate în Republica Cehă. Lenjeria satin este tot mai mult solicitată datorită calităților și proprietăților sale. Materialul din bumbac în legătură atlas este foarte plăcut la atingere, nu se șifonează, nu este rece și e ușor de călcat.
0,0 0
49

Față de pernă din satin culoarea negru _ ivory, 70 x 90 cm

Față de pernă din satin culoarea negru _ ivory, 70 x 90 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereFață de pernă din bumbac satinat de lux în legătură atlas. Recomandămca o completare potrivită pentru lenjeriadin aceeași colecțieLuxury Collection. Fețele de pernă sunt fabricate în Republica Cehă. Lenjeria satin este tot mai mult solicitată datorită calităților și proprietăților sale. Materialul din bumbac în legătură atlas este foarte plăcut la atingere, nu se șifonează, nu este rece și e ușor de călcat.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Dimensiuni pernă: 70 x 90 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% bumbac satinat
Mărime: 70 x 90 cm
Spălare recomandată: 60 °C

Codul de catalog:

 201389
Distribuie
kvalitex

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide