Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Feliatr electric Orava KK-222 pentru alimente Feliatr electric Orava KK-222 pentru alimente
Feliatorul electric KK-222 este potrivit pentru felierea diferitor alimente. Cuțitul din inox de calitate cu diametrul de 17 cm poate tăia cu ușurință fructe, legume, pâinea, brânzeturi sau cărnați afumați. Masa glisantă cu sistem de împingere va permite o feliere în siguranță, vă va proteja degetele. Cea mai ideală grosime  a feliei de pâine este de 10 mm, cașcaval afumat 3 mm și mezeluri 2 mm. Gama reglabilă a tăierii este de la 0 până la 15 mm. Feliatorul de bucătărie este echipat cu picioare antiderapante pentru o stabilitate mai bună în timpul de lucru.CARACTERISTICI DE BAZĂ: feliază pâinea, mezeluri, brânzeturi, fructe și legume grosimea reglabilă a tăierii de la 0 până la 15 mm întrerupător de siguranță masa glisantă cu sistem de împingere
4,0 10
256

Feliatr electric Orava KK-222 pentru alimente

Feliatr electric Orava KK-222 pentru alimente

10 review-uri
255,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 255,99 lei
Disponibilitate: În stoc 5 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 64 Norocei

DescriereFeliatorul electric KK-222 este potrivit pentru felierea diferitor alimente. Cuțitul din inox de calitate cu diametrul de 17 cm poate tăia cu ușurință fructe, legume, pâinea, brânzeturi sau cărnați afumați. Masa glisantă cu sistem de împingere va permite o feliere în siguranță, vă va proteja degetele.
 
 Cea mai ideală grosime  a feliei de pâine este de 10 mm, cașcaval afumat 3 mm și mezeluri 2 mm. Gama reglabilă a tăierii este de la 0 până la 15 mm. Feliatorul de bucătărie este echipat cu picioare antiderapante pentru o stabilitate mai bună în timpul de lucru.
 

CARACTERISTICI DE BAZĂ:

  • feliază pâinea, mezeluri, brânzeturi, fructe și legume
  • grosimea reglabilă a tăierii de la 0 până la 15 mm
  • întrerupător de siguranță 
  • masa glisantă cu sistem de împingere

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 20 cm
Consum de energie: 150 W
Culoare: alb
Greutate: 2,5 kg
Înălţime: 24 cm
Lăţime: 39 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 119792
Distribuie
orava

Review-uri

4,0 (10 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide