Menu
Fierbător cu strecurătoare Tescoma TEO TONE 1,7 l, verde închis Fierbător cu strecurătoare Tescoma TEO TONE 1,7 l, verde închis
 Ceainicul TEO cu infuzor, Tescoma. Excelent pentru prepararea și servirea tuturor tipurilor de ceai. Echipat cu un infuzor adânc pentru infuzarea mentei proaspete, melissei, ghimbirului, măceșelor uscate, fructelor etc. și un infuzor extra fin pentru infuzarea tuturor tipurilor de ceai vărsat.   Fabricat din sticlă borosilicată rezistentă la căldură, potrivită pentru plite cu gaz, electrice și ceramice, precum și pentru turnarea apei clocotite din fierbătoare, potrivit pentru cuptoarele cu microunde. Mâner, capac și infuzor din plastic rezistent. Se spală cu detergenți obișnuiți, nu se spală în mașina de spălat vase. Instrucțiuni de utilizare în interiorul ambalajului. Garanție 3 ani.
0,0 0
86

Fierbător cu strecurătoare Tescoma TEO TONE 1,7 l, verde închis

În săptămâna acesta a fost cumpărat de 5 clienţi

Fierbător cu strecurătoare Tescoma TEO TONE 1,7 l, verde închis

85,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: vineri 04. 12. 2020  
Cumpărând obţineţi 28 Norocei

DescriereCeainicul TEO cu infuzor, Tescoma. Excelent pentru prepararea și servirea tuturor tipurilor de ceai. Echipat cu un infuzor adânc pentru infuzarea mentei proaspete, melissei, ghimbirului, măceșelor uscate, fructelor etc. și un infuzor extra fin pentru infuzarea tuturor tipurilor de ceai vărsat.
 
Fabricat din sticlă borosilicată rezistentă la căldură, potrivită pentru plite cu gaz, electrice și ceramice, precum și pentru turnarea apei clocotite din fierbătoare, potrivit pentru cuptoarele cu microunde. Mâner, capac și infuzor din plastic rezistent. Se spală cu detergenți obișnuiți, nu se spală în mașina de spălat vase. Instrucțiuni de utilizare în interiorul ambalajului. Garanție 3 ani.

Culoare: verde
Cuptor cu microunde: Da
Diametru: 16 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Înălţime: 21 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: sticlă refractară
Vitroceramică: Da
Volum: 1,7 l
 117629
Distribuie
tescoma

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide