Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Fierbător de sticlă ECG RK 1891 INFUSO Fierbător de sticlă ECG RK 1891 INFUSO
Sunteți adevărați iubitori de ceai ? Dacă da, atunci fierbătorul electric ECG RK 1891 INFUSO nu ar trebui să lipsească din bucataria dvs. Acesta nu este un simplu aparat care doar încălzește apa. Specialitatea sa este infuzorul detașabil, cu ajutorul căruia poți obține ușor și rapid băutura ta preferată din frunze de ceai sau alte verdețuri și ingrediente. Fierbătorul te va încânta cu designul său atractiv, care combină elementele din oțel inoxidabil cu eleganta sticlei călite. Uitați de pliculețe de ceai și răsfățați-vă cu aromele din ceainăriile de specialitate. Deoarece fiecare tip de ceai necesită o temperatură diferită a apei, fierbătorul nostru oferă și control electronic cu șapte opțiuni de setare (de la 40 până la 100 °C în trepte din 10 în 10 grade). Datorită temperaturii reglabile, a funcției practice de menținere la cald și a semnalizărilor luminoase și sonore , încălzirea laptelui, a mâncărurilor pasate și a altor alimente este mult mai ușoară. Cana este fabricată din sticlă borosilicată rezistentă la căldură și are o capacitate maxima 1,8 litri de lichid. Aparatul cuprinde, de asemenea, o bază pivotantă la 360° cu un cablu retractabil și panou de control. Elementul de încălzire este ascuns în interiorul bazei. Pentru a menține în perfectă stare apa pentru ceai, cafea sau mâncarea pentru copii, fierbătorul este dotat cu un filtru anticalcar detașabil și lavabil. Ân plus, echipamentul său include și funcția de declorurare, care constă ân fierberea timp de trei minute la 100 °C eliberând apa de excesul de clor. 
0,0 0
277

Fierbător de sticlă ECG RK 1891 INFUSO

Fierbător de sticlă ECG RK 1891 INFUSO

276,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 276,99 lei
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 76 Norocei

Descriere

Sunteți adevărați iubitori de ceai ? Dacă da, atunci fierbătorul electric ECG RK 1891 INFUSO nu ar trebui să lipsească din bucataria dvs. Acesta nu este un simplu aparat care doar încălzește apa. Specialitatea sa este infuzorul detașabil, cu ajutorul căruia poți obține ușor și rapid băutura ta preferată din frunze de ceai sau alte verdețuri și ingrediente.
Fierbătorul te va încânta cu designul său atractiv, care combină elementele din oțel inoxidabil cu eleganta sticlei călite.

Uitați de pliculețe de ceai și răsfățați-vă cu aromele din ceainăriile de specialitate. Deoarece fiecare tip de ceai necesită o temperatură diferită a apei, fierbătorul nostru oferă și control electronic cu șapte opțiuni de setare (de la 40 până la 100 °C în trepte din 10 în 10 grade). Datorită temperaturii reglabile, a funcției practice de menținere la cald și a semnalizărilor luminoase și sonore , încălzirea laptelui, a mâncărurilor pasate și a altor alimente este mult mai ușoară.

Cana este fabricată din sticlă borosilicată rezistentă la căldură și are o capacitate maxima 1,8 litri de lichid. Aparatul cuprinde, de asemenea, o bază pivotantă la 360° cu un cablu retractabil și panou de control. Elementul de încălzire este ascuns în interiorul bazei.

Pentru a menține în perfectă stare apa pentru ceai, cafea sau mâncarea pentru copii, fierbătorul este dotat cu un filtru anticalcar detașabil și lavabil. Ân plus, echipamentul său include și funcția de declorurare, care constă ân fierberea timp de trei minute la 100 °C eliberând apa de excesul de clor. 

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 28 cm
Consum de energie: 2200 W
Culoare: argintiu
Înălţime: 23,5 cm
Lăţime: 17 cm
Material: sticlă + metal + plastic
Volum: 1,8 l

Codul de catalog:

 805166
Distribuie
ecg

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide