Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Fierbător WADER 1,8 l, cu pereți dubliroșu Fierbător WADER 1,8 l, cu pereți dubliroșu
  Acest fierbător modern, cu fund plat și corp din inox, este indispensabil pentru orice bucătărie. Fierbătorul este echipat cu protecție la supraîncălzire, are o bază cu un conector central - rotire liberă la 360 de grade, filtru detașabil încorporat pentru impurități grosiere și oprire automată / manuală.   Structura unică, cu pereți dubli, previne arderile prin contact accidental, menține apa fierbinte mai mult timp, pentru a putea fi turnată treptat. În același timp, combină avantajele unui strat interior de inox și unul exterior din plastic.
3,5 15
95

Fierbător WADER 1,8 l, cu pereți dubliroșu

Reducere
Fierbător WADER 1,8 l, cu pereți dubliroșu Fierbător WADER 1,8 l, cu pereți dubliroșu Fierbător WADER 1,8 l, cu pereți dubliroșu Fierbător WADER 1,8 l, cu pereți dubliroșu Fierbător WADER 1,8 l, cu pereți dubliroșu Fierbător WADER 1,8 l, cu pereți dubliroșu

Fierbător WADER 1,8 l, cu pereți dubliroșu

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Acest fierbător modern, cu fund plat și corp din inox, este indispensabil pentru orice bucătărie. Fierbătorul este echipat cu protecție la supraîncălzire, are o bază cu un conector central - rotire liberă la 360 de grade, filtru detașabil încorporat pentru impurități grosiere și oprire automată / manuală.
 
Structura unică, cu pereți dubli, previne arderile prin contact accidental, menține apa fierbinte mai mult timp, pentru a putea fi turnată treptat. În același timp, combină avantajele unui strat interior de inox și unul exterior din plastic.

Parametri şi specificaţii

Consum de energie: 1800 W
Culoare: roșu
Greutate: 0,75 kg
Lungime cablu de alimentare: 0,75 m
Material: inox + plastic
Volum: 1,8 l

Codul de catalog:

 118895
Distribuie

Review-uri

3,5 (15 review-uri)
86 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide