Florina Ceainic Brillo 2,5 l, mentă Florina Ceainic Brillo 2,5 l, mentă
 Ceainicul Brillo marca Florina este fabricat din oțel inoxidabil de calitate cu un finisaj mat. Suprafața satinată și forma simplă adaugă eleganță ceainicului. Ceainicele tradiționale cu fluier nu fac parte din trecut, acum se bucură de o reală renaștere nu numai în bucătăriile moderne, dar și în bucătăriile în stil vintage și rustic.   Ceainicul este echipat cu un mâner din plastic cu formă ergonomică, fluierul este integrat în ceainic, deci nu îl veți pierde. Orificiul larg pentru turnarea apei îl face ușor de utilizat. Ceainicul este potrivit pentru toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inducție.
5,0 1
83

Florina Ceainic Brillo 2,5 l, mentă

Florina Ceainic Brillo 2,5 l, mentă Florina Ceainic Brillo 2,5 l, mentă Florina Ceainic Brillo 2,5 l, mentă Florina Ceainic Brillo 2,5 l, mentă Florina Ceainic Brillo 2,5 l, mentă
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 8 clienţi

Florina Ceainic Brillo 2,5 l, mentă

1 review-uri
82,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 10 buc
La dumneavoastră: marți 27. 04. 2021  
Cumpărând obţineţi 23 Norocei

DescriereCeainicul Brillo marca Florina este fabricat din oțel inoxidabil de calitate cu un finisaj mat. Suprafața satinată și forma simplă adaugă eleganță ceainicului. Ceainicele tradiționale cu fluier nu fac parte din trecut, acum se bucură de o reală renaștere nu numai în bucătăriile moderne, dar și în bucătăriile în stil vintage și rustic.
 
Ceainicul este echipat cu un mâner din plastic cu formă ergonomică, fluierul este integrat în ceainic, deci nu îl veți pierde. Orificiul larg pentru turnarea apei îl face ușor de utilizat. Ceainicul este potrivit pentru toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inducție.

Culoare: verde
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Greutate: 0,44 kg
Inducţie: Da
Înălţime: 23 cm
Material: inox + plastic
Vitroceramică: Da
Volum: 2,5 l
 120839
Distribuie
florina

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide