Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Florina Tocător din lemn Fromage, 47 x 1 x 13,5 cm Florina Tocător din lemn Fromage, 47 x 1 x 13,5 cm
  Acest tocător nu mai trebuie ascuns într-un sertar ca toate cele precedente. Este atât de frumos încât nu va fi doar un ajutor, dar și o decorațiune frumoasă. Potrivit pentru servirea brânzeturilor, mezelurilor, produselor de patiserie, aperitive și ca suport sub o oală fierbinte.   Deci, dacă sunteți unul dintre iubitorii stilului natural, acest tocător este creat exact pentru dvs. Garantat veți uimi pe musafiri și se vor bucura și mai mult de următoarea vizită!
5,0 2
42

Florina Tocător din lemn Fromage, 47 x 1 x 13,5 cm

Reducere
Florina Tocător din lemn Fromage, 47 x 1 x 13,5 cm Florina Tocător din lemn Fromage, 47 x 1 x 13,5 cm

Florina Tocător din lemn Fromage, 47 x 1 x 13,5 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Acest tocător nu mai trebuie ascuns într-un sertar ca toate cele precedente. Este atât de frumos încât nu va fi doar un ajutor, dar și o decorațiune frumoasă. Potrivit pentru servirea brânzeturilor, mezelurilor, produselor de patiserie, aperitive și ca suport sub o oală fierbinte.
 
Deci, dacă sunteți unul dintre iubitorii stilului natural, acest tocător este creat exact pentru dvs. Garantat veți uimi pe musafiri și se vor bucura și mai mult de următoarea vizită!

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 13,5 cm
Culoare: naturală
Înălţime: 1 cm
Lăţime: 47 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: bambus

Codul de catalog:

 120693
Distribuie
florina

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide