Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Forme pentru înghețată Toro, 10,5 x 11 x 12,5 cm Forme pentru înghețată Toro, 10,5 x 11 x 12,5  cm
 Forma de înghețată este un instrument excelent pentru a crea înghețată de casă, sorbeturi etc. Proiectat pentru o utilizare ușoară în congelator, fabricat din plastic de înaltă calitate. Clătiți mai întâi cu apă călduță pentru o mai ușoară scoatere a înghețatei. Forma este în formă de acadea. Pachet de 6 - preparați până la 6 acadele deodată. Datorită suportului, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la înghețata care se răstoarnă atunci când o turnați. Furnizat în două culori fără alegere. .
4,5 6
-1

Forme pentru înghețată Toro, 10,5 x 11 x 12,5 cm

Noutate
Forme pentru înghețată Toro, 10,5 x 11 x 12,5  cm Forme pentru înghețată Toro, 10,5 x 11 x 12,5  cm

Forme pentru înghețată Toro, 10,5 x 11 x 12,5 cm

6 review-uri
Cumpărând obţineţi 1 Norocel

DescriereForma de înghețată este un instrument excelent pentru a crea înghețată de casă, sorbeturi etc. Proiectat pentru o utilizare ușoară în congelator, fabricat din plastic de înaltă calitate. Clătiți mai întâi cu apă călduță pentru o mai ușoară scoatere a înghețatei. Forma este în formă de acadea. Pachet de 6 - preparați până la 6 acadele deodată. Datorită suportului, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la înghețata care se răstoarnă atunci când o turnați.

Furnizat în două culori fără alegere.

.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 11 cm
Culoare: multicoloră
Înălţime: 12,5 cm
Lăţime: 10,5 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: plastic + silicon

Codul de catalog:

 131708
Distribuie
toro

Review-uri

4,5 (6 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide