Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ghiveci auto-udare Calimera A2 verde + negru Ghiveci auto-udare Calimera A2 verde + negru
 Ghiveci cu auto-udare Calimera cu accesorii - măsurător nivel, fitil, substrat de creștere Managreen. Suprafaţa de calitate şi un aspect perfect este asigurat de acoperirea cu autolac lucios.  Conține: capacul indicatorului de nivel, vas integrat pentru udare, băţul indicatorului de nivel, tubul indicatorului de nivel, substrat, ghiveci interior, înveliș exterior și fitil.
3,5 3
39

Ghiveci auto-udare Calimera A2 verde + negru

Reducere
Ghiveci auto-udare Calimera A2 verde + negru

Ghiveci auto-udare Calimera A2 verde + negru

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereGhiveci cu auto-udare Calimera cu accesorii - măsurător nivel, fitil, substrat de creștere Managreen. Suprafaţa de calitate şi un aspect perfect este asigurat de acoperirea cu autolac lucios.
 
Conține: capacul indicatorului de nivel, vas integrat pentru udare, băţul indicatorului de nivel, tubul indicatorului de nivel, substrat, ghiveci interior, înveliș exterior și fitil.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Diametru: 17 cm
Înălţime: 18,6 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 601177
Distribuie
plastia

Review-uri

3,5 (3 review-uri)
66 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide