Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Grătar de aragaz Orion, 35-60 x 32 cm Grătar de aragaz Orion, 35-60 x 32 cm
 Dacă grătarul original din cuptor nu se mai poate folosi, cuptorul poate fi completat cu acest grătar. Uneori, trebuie să coaceți mai multe tăvi simultan. Așa se întâmplă cel mai des când se coc prăjituri sau se usucă fructe în cuptoare cu flux de aer cald. Acest grătar de cuptor, cu lățime reglabilă de la 35 la 60 cm, este universal și poate fi folosit în cuptoarele cu diferite lățimi. Se reglează la lățime dorită și se strânge cu șuruburile incluse în pachet.
4,5 35
51

Grătar de aragaz Orion, 35-60 x 32 cm

Grătar de aragaz Orion, 35-60 x 32 cm

35 review-uri
50,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 50,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 15 Norocei

DescriereDacă grătarul original din cuptor nu se mai poate folosi, cuptorul poate fi completat cu acest grătar. Uneori, trebuie să coaceți mai multe tăvi simultan. Așa se întâmplă cel mai des când se coc prăjituri sau se usucă fructe în cuptoare cu flux de aer cald.
Acest grătar de cuptor, cu lățime reglabilă de la 35 la 60 cm, este universal și poate fi folosit în cuptoarele cu diferite lățimi. Se reglează la lățime dorită și se strânge cu șuruburile incluse în pachet.

Parametri şi specificaţii

Înălţime: 1,2 cm
Lăţime: 32 cm
Lungime: 60 cm
Material: inox

Codul de catalog:

 126223
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (35 review-uri)
97 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide