Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Grătar pe cărbuni Cattara Royal Partner,97 x 98 x 35 cm Grătar pe cărbuni Cattara Royal Partner,97 x 98 x 35 cm
 Acest grătar sofisticat îi va mulțumi chiar și pe cei mai pretențioși iubitori de grătare. Construcția extrem de stabilă din oțel prelucrat cu precizie este finisată cu o vopsea neagră dură și rezistentă. Este completat cu două roți pentru o mobilitate ușoară a grătarului. Cadrul din partea inferioară servește la creșterea suplimentară a stabilității și, de asemenea, ca compartiment de depozitare. Părțile laterale sunt completate cu rafturi pliabile pentru depozitarea diferitelor echipamente de grătar sau a alimentelor în sine. Accesoriile și mânerele metalice sunt suficient de mari pentru o prindere confortabilă și asigură o manevrare ușoară. Controlul de ventilație din oțel cu două fețe se îmbină perfect cu designul. Capacul cu balamale este prevăzut cu un termometru în partea superioară pentru monitorizarea constantă a temperaturii din interiorul grătarului. Pentru gătitul propriu-zis al delicatesei, este echipat cu un grătar robust, din două piese, din fontă. În plus, zona grătarului este echipată cu un grătar de depozitare pentru menținerea temperaturii alimentelor deja pregătite sau pentru preîncălzirea acestora. Un alt avantaj al grătarului este tava pentru cărbuni cu înălțime reglabilă, astfel încât spațiul de grătar poate fi reglat printr-un mecanism din față, în funcție de cerințele alimentelor. Ușa din partea din față a grătarului facilitează semnificativ umplerea cărbunilor. Pentru o curățare ușoară, există un sertar pentru cenușă în partea de jos a grătarului. Parametri tehnici: suprafața de lucru: 43 x 31 cm înălțimea suprafeței de lucru: 80 cm
4,0 38
798

Grătar pe cărbuni Cattara Royal Partner,97 x 98 x 35 cm

reducere -17% Transport gratuit
Grătar pe cărbuni Cattara Royal Partner,97 x 98 x 35 cm Grătar pe cărbuni Cattara Royal Partner,97 x 98 x 35 cm Grătar pe cărbuni Cattara Royal Partner,97 x 98 x 35 cm Grătar pe cărbuni Cattara Royal Partner,97 x 98 x 35 cm Grătar pe cărbuni Cattara Royal Partner,97 x 98 x 35 cm Grătar pe cărbuni Cattara Royal Partner,97 x 98 x 35 cm Grătar pe cărbuni Cattara Royal Partner,97 x 98 x 35 cm Grătar pe cărbuni Cattara Royal Partner,97 x 98 x 35 cm Grătar pe cărbuni Cattara Royal Partner,97 x 98 x 35 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 16 clienţi

Grătar pe cărbuni Cattara Royal Partner,97 x 98 x 35 cm

38 review-uri
Iniţial: 957,99 lei | Reducere: 160,00 lei 797,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 797,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 269 Norocei

DescriereAcest grătar sofisticat îi va mulțumi chiar și pe cei mai pretențioși iubitori de grătare. Construcția extrem de stabilă din oțel prelucrat cu precizie este finisată cu o vopsea neagră dură și rezistentă. Este completat cu două roți pentru o mobilitate ușoară a grătarului. Cadrul din partea inferioară servește la creșterea suplimentară a stabilității și, de asemenea, ca compartiment de depozitare. Părțile laterale sunt completate cu rafturi pliabile pentru depozitarea diferitelor echipamente de grătar sau a alimentelor în sine.

Accesoriile și mânerele metalice sunt suficient de mari pentru o prindere confortabilă și asigură o manevrare ușoară. Controlul de ventilație din oțel cu două fețe se îmbină perfect cu designul. Capacul cu balamale este prevăzut cu un termometru în partea superioară pentru monitorizarea constantă a temperaturii din interiorul grătarului.

Pentru gătitul propriu-zis al delicatesei, este echipat cu un grătar robust, din două piese, din fontă. În plus, zona grătarului este echipată cu un grătar de depozitare pentru menținerea temperaturii alimentelor deja pregătite sau pentru preîncălzirea acestora.

Un alt avantaj al grătarului este tava pentru cărbuni cu înălțime reglabilă, astfel încât spațiul de grătar poate fi reglat printr-un mecanism din față, în funcție de cerințele alimentelor. Ușa din partea din față a grătarului facilitează semnificativ umplerea cărbunilor. Pentru o curățare ușoară, există un sertar pentru cenușă în partea de jos a grătarului.

Parametri tehnici:

  • suprafața de lucru: 43 x 31 cm
  • înălțimea suprafeței de lucru: 80 cm

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 35 cm
Culoare: negru
Greutate: 19,4 kg
Înălţime: 98 cm
Lăţime: 97 cm
Material: oțel

Codul de catalog:

 692245
Distribuie
cattara

Review-uri

4,0 (38 review-uri)
92 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide