Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Happy Green Toaletă mobilă, 20 l Happy Green Toaletă mobilă, 20 l
 Toaletă mobilă cu o capacitate a rezervorului de apă de 12 l și un rezervor de deșeuri de 20 l. Toaleta chimică poate fi foarte ușor împărțită în două rezervoare independente. Rezervorul superior este pentru apă, iar cel inferior este pentru deșeuri. Ambele rezervoare au mânere pe partea laterală pentru transport ușor. Închiderea etanșă a rezervorului pentru deșeuri previne mirosurile neplăcute. Potrivit pentru utilizare în campinguri, rulote, cabane sau pe bărci. Toaleta are două duze care permit o spălare mai bună și uniformă a vasului.
4,5 52
403

Happy Green Toaletă mobilă, 20 l

reducere -5%
Happy Green Toaletă mobilă, 20 l Happy Green Toaletă mobilă, 20 l Happy Green Toaletă mobilă, 20 l Happy Green Toaletă mobilă, 20 l Happy Green Toaletă mobilă, 20 l
Acest produs este vizualizat de 9 clienţi În săptămâna acesta a fost cumpărat de 79 clienţi

Happy Green Toaletă mobilă, 20 l

52 review-uri
Iniţial: 425,99 lei | Reducere: 23,00 lei 402,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 382,99 lei
Disponibilitate: Pe drum
La dumneavoastră: luni 29. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 108 Norocei

DescriereToaletă mobilă cu o capacitate a rezervorului de apă de 12 l și un rezervor de deșeuri de 20 l. Toaleta chimică poate fi foarte ușor împărțită în două rezervoare independente. Rezervorul superior este pentru apă, iar cel inferior este pentru deșeuri. Ambele rezervoare au mânere pe partea laterală pentru transport ușor. Închiderea etanșă a rezervorului pentru deșeuri previne mirosurile neplăcute. Potrivit pentru utilizare în campinguri, rulote, cabane sau pe bărci.

Toaleta are două duze care permit o spălare mai bună și uniformă a vasului.

Parametri şi specificaţii

Greutate: 5 kg
Înălţime: 41,5 cm
Lăţime: 34,5 cm
Sarcina: 130 kg
Volum: 20 l

Codul de catalog:

 604714

Fişiere ataşate:

50CHH00120_MANUAL.pdf

Distribuie
happygreen

Review-uri

4,5 (52 review-uri)
98 % clienţii recomandă
4 recenzie

Întrebări

Acest produs are 2 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide