Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Încălțător Tescoma Fancy Home Încălțător Tescoma Fancy Home
 Gamă completă de produse pentru îngrijirea la domiciliu a încălțămintei și a îmbrăcămintei. Încălțător pantofi FANCY HOME este rezistent, durabil și suficient de lung, se remarcă prin utilizarea sa variabilă. Încălțătorul FANCY HOME este prevăzut cu un cârlig autoadeziv, care poate fi fixat pe orice suprafață verticală, iar lingura poate fi depozitată pe cârlig. De asemenea, poate fi ușor agâțat de marginea mobilierului. În plus, puteți atârna încălțătorul FANCY HOME și de gaica de pe mâner. Material: plastic rezistent, cârlig cu un strat adeziv eficient.
5,0 2
50

Încălțător Tescoma Fancy Home

Încălțător Tescoma Fancy Home

2 review-uri
49,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 49,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: luni 22. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 16 Norocei

DescriereGamă completă de produse pentru îngrijirea la domiciliu a încălțămintei și a îmbrăcămintei. Încălțător pantofi FANCY HOME este rezistent, durabil și suficient de lung, se remarcă prin utilizarea sa variabilă.

Încălțătorul FANCY HOME este prevăzut cu un cârlig autoadeziv, care poate fi fixat pe orice suprafață verticală, iar lingura poate fi depozitată pe cârlig. De asemenea, poate fi ușor agâțat de marginea mobilierului. În plus, puteți atârna încălțătorul FANCY HOME și de gaica de pe mâner.

Material: plastic rezistent, cârlig cu un strat adeziv eficient.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Lăţime: 5,5 cm
Lungime: 61 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 131105
Distribuie
tescoma

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide