Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Încălzitor cu infraroșu montat pe perete Cattaracu telecomandă, 2000 W, 230 V Încălzitor cu infraroșu montat pe perete Cattaracu telecomandă, 2000 W, 230 V
 Radiatorul cu infraroșu conține un sistem de încălzire cu reflector (bec cu halogen auriu) care asigură o emisie uniformă de căldură. Radiatoarele cu infraroșu nu încălzesc aerul ca atare. Razele infraroșii trec liber prin aer și sunt transformate în căldură doar atunci când ating corpul uman, obiectele, podeaua, pereții etc. Deoarece simțiți căldura de la radiatorul cu infraroșu imediat ce este pornit, nu este nevoie să preîncălziți încăperea, ca în cazul altor surse de încălzire. Un încălzitor cu infraroșu economisește energie electrică în comparație cu încălzitoarele electrice tradiționale. Încălzitorul cu infraroșu este conceput pentru încălzirea locală în exterior, dar nu este indicat să fie amplasat în ploaie. Telecomanda inclusă poate fi utilizată pentru a facilita operarea unității. Pachetul include o construcție care permite amplasarea pe un perete sau pe tavan.
0,0 0
426

Încălzitor cu infraroșu montat pe perete Cattaracu telecomandă, 2000 W, 230 V

Încălzitor cu infraroșu montat pe perete Cattaracu telecomandă, 2000 W, 230 V

425,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 425,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: luni 09. 10. 2023
Cumpărând obţineţi 101 Norocei

DescriereRadiatorul cu infraroșu conține un sistem de încălzire cu reflector (bec cu halogen auriu) care asigură o emisie uniformă de căldură.

Radiatoarele cu infraroșu nu încălzesc aerul ca atare. Razele infraroșii trec liber prin aer și sunt transformate în căldură doar atunci când ating corpul uman, obiectele, podeaua, pereții etc.

Deoarece simțiți căldura de la radiatorul cu infraroșu imediat ce este pornit, nu este nevoie să preîncălziți încăperea, ca în cazul altor surse de încălzire. Un încălzitor cu infraroșu economisește energie electrică în comparație cu încălzitoarele electrice tradiționale. Încălzitorul cu infraroșu este conceput pentru încălzirea locală în exterior, dar nu este indicat să fie amplasat în ploaie.

Telecomanda inclusă poate fi utilizată pentru a facilita operarea unității.

Pachetul include o construcție care permite amplasarea pe un perete sau pe tavan.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 7,2 cm
Consum de energie: 2000 W
Culoare: argintiu
Înălţime: 62,3 cm
Lăţime: 10,6 cm

Codul de catalog:

 700987
Distribuie
cattara

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide