Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Încărcător de rețea Philips DLP2621T/00 Încărcător de rețea Philips DLP2621T/00
 Încărcător mural de voiaj cu porturi 1C 1A. Cele 4 mufe interschimbabile, cu carcasă, sunt ideale în călătorii. Încărcați cele mai recente dispozitive de la portul USB-C compatibil PD, optimizați performanțele de încărcare și reduceți timpul de încărcare. În același timp, puteți utiliza portul de încărcare USB-A pentru a încărca alte dispozitive.   USB-C este cel mai recent conector de încărcare, fiind acum utilizat de dispozitivele mobile, cum ar fi telefoanele mobile, aparatele fotografice outdoor și tabletele. Funcția PD (Power Delivery - alimentare cu energie) este un standard USB de alimentare care definește alimentarea de 15 W, 27 W, 45 W și până la 100 W.   Caracteristici: putere 30 W cu funcție de alimentare cu energie ieșire 30 W consum maxim de putere: 100-240 V AC, 50/60 Hz încărcare simultană a două dispozitive prin intermediul celor 2 porturi USB de încărcare protecție inteligentă împotriva supraîncălzirii, supratensiunii și supracurentului   Accesorii:carcasă practică,adaptor AC șimufe interschimbabile
0,0 0
95

Încărcător de rețea Philips DLP2621T/00

Încărcător de rețea Philips DLP2621T/00

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereÎncărcător mural de voiaj cu porturi 1C 1A. Cele 4 mufe interschimbabile, cu carcasă, sunt ideale în călătorii. Încărcați cele mai recente dispozitive de la portul USB-C compatibil PD, optimizați performanțele de încărcare și reduceți timpul de încărcare. În același timp, puteți utiliza portul de încărcare USB-A pentru a încărca alte dispozitive.
 
USB-C este cel mai recent conector de încărcare, fiind acum utilizat de dispozitivele mobile, cum ar fi telefoanele mobile, aparatele fotografice outdoor și tabletele. Funcția PD (Power Delivery - alimentare cu energie) este un standard USB de alimentare care definește alimentarea de 15 W, 27 W, 45 W și până la 100 W.
 
Caracteristici:
  • putere 30 W cu funcție de alimentare cu energie
  • ieșire 30 W
  • consum maxim de putere: 100-240 V AC, 50/60 Hz
  • încărcare simultană a două dispozitive prin intermediul celor 2 porturi USB de încărcare
  • protecție inteligentă împotriva supraîncălzirii, supratensiunii și supracurentului
 
Accesorii:carcasă practică,adaptor AC șimufe interschimbabile

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Material: Plastic

Codul de catalog:

 692224
Distribuie
philips

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide