Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Încărcător pliabil solar Cattara, 100 W Încărcător pliabil solar Cattara, 100 W
 Încărcătorul solar este potrivit pentru încărcarea telefoanelor mobile și a altor dispozitive electronice mici. Ideal pentru utilizare în excursii, picnicuri și camping. Setul de 44 x 16,5 cm este alcătuit din patru panouri (monocelule) cu o eficiență de 19,5% și o putere de intrare de până la 10 W. Setul de panouri poate fi desfăcut și așezat la soare sau, cu ajutorul unor carabiniere lipite, poate fi atârnat de un rucsac și conectat modulul de încărcare al panoului cu dispozitivul încărcat cu ajutorul unui cablu USB (nu este inclus). Pentru depozitare, dispozitivul poate fi pliat și fixat cu ajutorul unor curele cu o dimensiune de 11 x 18,5 x 3 cm.
0,0 0
219

Încărcător pliabil solar Cattara, 100 W

Încărcător pliabil solar Cattara, 100 W

218,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 218,99 lei
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 54 Norocei

DescriereÎncărcătorul solar este potrivit pentru încărcarea telefoanelor mobile și a altor dispozitive electronice mici. Ideal pentru utilizare în excursii, picnicuri și camping.

Setul de 44 x 16,5 cm este alcătuit din patru panouri (monocelule) cu o eficiență de 19,5% și o putere de intrare de până la 10 W. Setul de panouri poate fi desfăcut și așezat la soare sau, cu ajutorul unor carabiniere lipite, poate fi atârnat de un rucsac și conectat modulul de încărcare al panoului cu dispozitivul încărcat cu ajutorul unui cablu USB (nu este inclus).

Pentru depozitare, dispozitivul poate fi pliat și fixat cu ajutorul unor curele cu o dimensiune de 11 x 18,5 x 3 cm.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 2 cm
Culoare: negru
Greutate: 0,32 kg
Înălţime: 16,5 cm
Lăţime: 44 cm
Material: PVC

Codul de catalog:

 700972
Distribuie
cattara

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide