Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Instalație de pom Stellare alb rece, 40 LED Instalație de pom Stellare alb rece, 40 LED
 Luminați-vă casa cu ajutorul acestei instalații cu 40 steluțe luminoase. Cu această instalație puteți împodobi patul sau peretele. Distanța dintre steluțe este de 10 cm. Alimentarea cu ajutorul a 3 baterii AA, care nu fac parte din ambalaj. Pentru uz intern.
4,5 64
18

Instalație de pom Stellare alb rece, 40 LED

Instalație de pom Stellare alb rece, 40 LED

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereLuminați-vă casa cu ajutorul acestei instalații cu 40 steluțe luminoase. Cu această instalație puteți împodobi patul sau peretele. Distanța dintre steluțe este de 10 cm. Alimentarea cu ajutorul a 3 baterii AA, care nu fac parte din ambalaj.

Pentru uz intern.

Parametri şi specificaţii

Lungime: 195 cm

Codul de catalog:

 682255
Distribuie

Review-uri

4,5 (64 review-uri)
96 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide