Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Instalație luminoasă de Crăciun, cu temporizator, 80 LED, 4 m, 8 funcții, alb cald Instalație luminoasă de Crăciun, cu temporizator, 80 LED, 4 m, 8 funcții, alb cald
  Luminați-vă casa, grădina și balconul cu această bandă cu 80 de luminițe LED. Instalația este potrivită pentru decorarea copacilor mici, a jardinierelor și a altor decorațiuni pentru exterior și interior. Banda are 8 funcții reglabile și luminează cu o lumină albă caldă. Distanța dintre LED-uri este de 5 cm. Practică este și posibilitatea de a seta temporizatorul pentru 6/18 ore.   Banda este alimentată cu 3 baterii AA, care nu sunt incluse în pachet. Bateriile se plasează într-o cutie cu grad de protecție IP44.
4,5 94
36

Instalație luminoasă de Crăciun, cu temporizator, 80 LED, 4 m, 8 funcții, alb cald

Instalație luminoasă de Crăciun, cu temporizator, 80 LED, 4 m, 8 funcții, alb cald

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Luminați-vă casa, grădina și balconul cu această bandă cu 80 de luminițe LED. Instalația este potrivită pentru decorarea copacilor mici, a jardinierelor și a altor decorațiuni pentru exterior și interior. Banda are 8 funcții reglabile și luminează cu o lumină albă caldă. Distanța dintre LED-uri este de 5 cm. Practică este și posibilitatea de a seta temporizatorul pentru 6/18 ore.
 
Banda este alimentată cu 3 baterii AA, care nu sunt incluse în pachet. Bateriile se plasează într-o cutie cu grad de protecție IP44.

Parametri şi specificaţii

Acoperire: 44
Lungime: 400 cm

Codul de catalog:

 690622
Distribuie

Review-uri

4,5 (94 review-uri)
97 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide