Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ladă depozitare pentru grădină Boxe Rato Plus antracit, 290 l, 114 cm Ladă depozitare pentru grădină Boxe Rato Plus antracit, 290 l, 114 cm
 Lada de depozitare de grădină voluminoasă vă ajută să controlați orice dezordine și este ușor de mutat datorită roților sale. Lada este ușoară, aerisită și protejează obiectele depozitate de ploaia bruscă. Depozitați cu ușurință pernele de la mobilierul de grădină, pături, articole de grădină, mobilier mai mic sau jucării pentru copii. Suportul de blocare încorporat vă permite să încuiați obiecte mai valoroase. Părțile laterale au o textură mozaicată și sunt decorate cu imitație de împletitură de ratan. O ladă de depozitare de înaltă calitate, care nu necesită întreținere, este rezistentă la intemperii și nu trebuie să fie conservată în niciun fel. Piesele individuale ale cutiei se prind ușor, așa că nu vă va lua mult timp să o asamblați.
4,0 33
253

Ladă depozitare pentru grădină Boxe Rato Plus antracit, 290 l, 114 cm

reducere -21%
Ladă depozitare pentru grădină Boxe Rato Plus antracit, 290 l, 114 cm Ladă depozitare pentru grădină Boxe Rato Plus antracit, 290 l, 114 cm Ladă depozitare pentru grădină Boxe Rato Plus antracit, 290 l, 114 cm Ladă depozitare pentru grădină Boxe Rato Plus antracit, 290 l, 114 cm Ladă depozitare pentru grădină Boxe Rato Plus antracit, 290 l, 114 cm Ladă depozitare pentru grădină Boxe Rato Plus antracit, 290 l, 114 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 7 clienţi

Ladă depozitare pentru grădină Boxe Rato Plus antracit, 290 l, 114 cm

33 review-uri
Iniţial: 318,99 lei | Reducere: 66,00 lei 252,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 252,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 32 Norocei

DescriereLada de depozitare de grădină voluminoasă vă ajută să controlați orice dezordine și este ușor de mutat datorită roților sale. Lada este ușoară, aerisită și protejează obiectele depozitate de ploaia bruscă.

Depozitați cu ușurință pernele de la mobilierul de grădină, pături, articole de grădină, mobilier mai mic sau jucării pentru copii. Suportul de blocare încorporat vă permite să încuiați obiecte mai valoroase.

Părțile laterale au o textură mozaicată și sunt decorate cu imitație de împletitură de ratan.

O ladă de depozitare de înaltă calitate, care nu necesită întreținere, este rezistentă la intemperii și nu trebuie să fie conservată în niciun fel. Piesele individuale ale cutiei se prind ușor, așa că nu vă va lua mult timp să o asamblați.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 47 cm
Culoare: gri
Înălţime: 59,5 cm
Lăţime: 114 cm
Material: Plastic
Volum: 290 l

Codul de catalog:

 691294
Distribuie

Review-uri

4,0 (33 review-uri)
93 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide