Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lampă de masă Rabalux 74024 Vinelle Lampă de masă Rabalux 74024 Vinelle
  Cu veioza decorativă elegantă de masă Vinelle veți crea o atmosferă plăcută și intimă în camera dvs. de zi. Datorită dimensiunilor sale mici, lampa în formă de pahar poate fi așezată cu ușurință pe o masă inferioară sau pe un raft. Picioarele și capul lămpii modelului din sticlă albă nu sunt despărțite brusc, astfel încât liniile fine ale modelului Vinelle sunt perfect accentuate. Baza robustă ușor evazată asigură stabilitatea lămpii, iar suprafața striată a abajurului conferă lămpii un aspect atrăgător. Lampa decorativă poate fi utilizată cu o singură sursă de lumină cu o putere maximă de până la 60 W, soclu de tip E14. În funcție de gustul dumneavoastră, puteți alege o sursă de lumină albă caldă sau naturală. Dimensiunile lămpii de masă sunt: înălțime 185 mm, diametru 145 mm, lungimea cablului textil 1700 mm. Lampa decorativă Vinelle cu întrerupător pe cablu este livrată fără sursă de lumină.
0,0 0
197

Lampă de masă Rabalux 74024 Vinelle

reducere -7%
Lampă de masă Rabalux 74024 Vinelle Lampă de masă Rabalux 74024 Vinelle Lampă de masă Rabalux 74024 Vinelle Lampă de masă Rabalux 74024 Vinelle Lampă de masă Rabalux 74024 Vinelle Lampă de masă Rabalux 74024 Vinelle

Lampă de masă Rabalux 74024 Vinelle

Iniţial: 210,99 lei | Reducere: 14,00 lei 196,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 196,99 lei
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: miercuri 24. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 62 Norocei

Descriere

Cu veioza decorativă elegantă de masă Vinelle veți crea o atmosferă plăcută și intimă în camera dvs. de zi. Datorită dimensiunilor sale mici, lampa în formă de pahar poate fi așezată cu ușurință pe o masă inferioară sau pe un raft.

Picioarele și capul lămpii modelului din sticlă albă nu sunt despărțite brusc, astfel încât liniile fine ale modelului Vinelle sunt perfect accentuate. Baza robustă ușor evazată asigură stabilitatea lămpii, iar suprafața striată a abajurului conferă lămpii un aspect atrăgător.

Lampa decorativă poate fi utilizată cu o singură sursă de lumină cu o putere maximă de până la 60 W, soclu de tip E14. În funcție de gustul dumneavoastră, puteți alege o sursă de lumină albă caldă sau naturală.

Dimensiunile lămpii de masă sunt: înălțime 185 mm, diametru 145 mm, lungimea cablului textil 1700 mm. Lampa decorativă Vinelle cu întrerupător pe cablu este livrată fără sursă de lumină.

Parametri şi specificaţii

Acoperire: 20
Consum de energie: 60 W
Culoare: gri
Diametru: 14,5 cm
Dulie: E14
Înălţime: 18,5 cm
LED: Nu
Lungime cablu de alimentare: 1,7 m
Material: sticlă

Codul de catalog:

 702928
Distribuie
rabalux

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide