Lampă de perete Rabalux 4569 Shepherd, pentru copii, Lampă de perete Rabalux 4569 Shepherd, pentru copii,
 Ochii au nevoie de o grijă specială şi de aceea este important ca iluminatul camerelor de copii să fie ales cu grijă. Această lustră a fost concepută special pentru nevoile copiilor. Motivele folosite au fost inspirate din lumea animalelor. Modelele sunt haioase şi incitante, atrăgând atenţia şi dezvoltând imaginaţia copiilor. Pe lângă acestea, lustra corespunde cerinţelor specifice constructive privind intensitatea luminii. Dacă se foloseşte un bec cu lumină caldă, va deveni un accesoriu preferat şi modern al camerei de copii.   Acest produs poate fi completat cu alte corpuri de iluminat din aceeaşi colecţie.   La alegerea sursei de lumină este suficient să se cunoască tipul de soclu, E14. Sursele de lumină ale aceste veioze pot avea o putere maximă de 7 W. Clasa de protecţie PI20 face ca această lustră să poată fi utilizată numai în spaţii interioare şi uscate. Include şi un întrerupător pe cablu.
4,5 2
80

Lampă de perete Rabalux 4569 Shepherd, pentru copii,

Lampă de perete Rabalux 4569 Shepherd, pentru copii,

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereOchii au nevoie de o grijă specială şi de aceea este important ca iluminatul camerelor de copii să fie ales cu grijă. Această lustră a fost concepută special pentru nevoile copiilor. Motivele folosite au fost inspirate din lumea animalelor. Modelele sunt haioase şi incitante, atrăgând atenţia şi dezvoltând imaginaţia copiilor. Pe lângă acestea, lustra corespunde cerinţelor specifice constructive privind intensitatea luminii. Dacă se foloseşte un bec cu lumină caldă, va deveni un accesoriu preferat şi modern al camerei de copii.
 
Acest produs poate fi completat cu alte corpuri de iluminat din aceeaşi colecţie.
 
La alegerea sursei de lumină este suficient să se cunoască tipul de soclu, E14. Sursele de lumină ale aceste veioze pot avea o putere maximă de 7 W. Clasa de protecţie PI20 face ca această lustră să poată fi utilizată numai în spaţii interioare şi uscate. Include şi un întrerupător pe cablu.

Acoperire: 20
Adâncime: 6 cm
Consum de energie: 7 W
Culoare: albastru
Dulie: E14
Înălţime: 19 cm
Lăţime: 13 cm
Material: Plastic
 678038
Distribuie
rabalux

Review-uri

4,5 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide