Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lenjerie de pat din bumbac, pentru copii,, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm Lenjerie de pat din bumbac, pentru copii,, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
 Lenjeria de pat cu purceluşa Peppa va aduce zâmbetul pe buze fiecărei fetiţe! Peppa hrănind răţuşte este motivul principal al aceste lenjerii de pat. Faţa de pernă este cu Peppa cu o răţuşcă în mână. Cearşaful de plapumă este diferit pe fiecare parte. Cealaltă parte este în mare roz, cu răţuşte mici galbene şi bineînţeles că nu lipseşte nici purceluşa Peppa. Lăsaţi copiii să aibă vise frumoase în compania prietenilor lor din poveşti.
4,5 15
103

Lenjerie de pat din bumbac, pentru copii,, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Lenjerie de pat din bumbac, pentru copii,, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereLenjeria de pat cu purceluşa Peppa va aduce zâmbetul pe buze fiecărei fetiţe! Peppa hrănind răţuşte este motivul principal al aceste lenjerii de pat. Faţa de pernă este cu Peppa cu o răţuşcă în mână. Cearşaful de plapumă este diferit pe fiecare parte. Cealaltă parte este în mare roz, cu răţuşte mici galbene şi bineînţeles că nu lipseşte nici purceluşa Peppa. Lăsaţi copiii să aibă vise frumoase în compania prietenilor lor din poveşti.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roz
Dimensiuni cuvertură: 140 x 200 cm
Dimensiuni pernă: 70 x 90 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% bumbac
Mărime: 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
Motiv din poveste: Purcelușa Peppa
Spălare recomandată: 40 °C
Tip pat: pat single

Codul de catalog:

 204933
Distribuie

Review-uri

4,5 (15 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide