Menu
Lenjerie de pat Kvalitex Ivore, din satin, maro, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm Lenjerie de pat Kvalitex Ivore, din satin, maro, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
 Bucurați-vă de un dormitor armonios, cu această lenjerie de pat din satin. Culorile sunt asortate în tonuri naturale de maro şi bej, care dau căldură oricărei încăperi şi care liniștesc mintea după o zi grea. Senzația de armonie este evidențiată de ornamentele în stil chateau, care dau lenjeriei și un aspect original. Bumbacul 100% plăcut şi vă asigură un somn foarte liniștit.   Suprafața exclusivistă a satinului din bumbac se obține printr-un proces tehnologic special, denumit mercerizare. Acest procedeu permite mărirea rezistenței materialului şi evidențierea culorilor. Această lenjerie din satin se închide cu fermoar. Închiderea nu este pe toată lățimea, ci este cusută la 5 cm de la margine, astfel încât colțurile plăpumii sau ale pernei să nu cadă din lenjerie.   Lenjeria se calcă ușor şi nu se șifonează. Fața de pernă este fără tiv decorativ. Lenjeria este fabricată cu o rezervă dimensională de 5 - 7 cm. După spălare, materialul se va micșora la dimensiunile indicate pe ambalaj. Fabricat în Republica Cehă.   Setul include: 1 buc. faţă de pernă 70 x 90 cm 1 buc. cearşaf de plapumă 140 x 200 cm
0,0 0
176

Lenjerie de pat Kvalitex Ivore, din satin, maro, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

reducere -28% Transport gratuit

Lenjerie de pat Kvalitex Ivore, din satin, maro, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Iniţial: 245,99 Lei | Reducere: 70,00 Lei 175,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: Ultima bucată din stoc
La dumneavoastră: marți 26. 11. 2019  
Cumpărând obţineţi 46 Norocei

DescriereBucurați-vă de un dormitor armonios, cu această lenjerie de pat din satin. Culorile sunt asortate în tonuri naturale de maro şi bej, care dau căldură oricărei încăperi şi care liniștesc mintea după o zi grea. Senzația de armonie este evidențiată de ornamentele în stil chateau, care dau lenjeriei și un aspect original. Bumbacul 100% plăcut şi vă asigură un somn foarte liniștit.
 
Suprafața exclusivistă a satinului din bumbac se obține printr-un proces tehnologic special, denumit mercerizare. Acest procedeu permite mărirea rezistenței materialului şi evidențierea culorilor. Această lenjerie din satin se închide cu fermoar. Închiderea nu este pe toată lățimea, ci este cusută la 5 cm de la margine, astfel încât colțurile plăpumii sau ale pernei să nu cadă din lenjerie.
 
Lenjeria se calcă ușor şi nu se șifonează. Fața de pernă este fără tiv decorativ. Lenjeria este fabricată cu o rezervă dimensională de 5 - 7 cm. După spălare, materialul se va micșora la dimensiunile indicate pe ambalaj. Fabricat în Republica Cehă.
 
Setul include:
  • 1 buc. faţă de pernă 70 x 90 cm
  • 1 buc. cearşaf de plapumă 140 x 200 cm

Culoare: maro
Dimensiuni cuvertură: 140 x 200 cm
Dimensiuni pernă: 70 x 90 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% bumbac satinat
Mărime: 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
Spălare recomandată: 40 °C
Tip pat: pat single
 225727
Distribuie
kvalitex

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide