Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lenjerie de pat pentru copii Angry Brids Red, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm Lenjerie de pat pentru copii Angry Brids Red, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
  Faceţi o bucurie copiilor şi luaţi-le o lenjerie de pat frumoasă, cu personajele lor preferate. Această lenjerie nu numai că aduce bucurie, ci va deveni şi un element decorativ al camerei lor, primindu-i întotdeauna cu bucurie. Copii vor aprecia materialul plăcut cu care se vor putea înveli în fiecare seară.   Lenjeria de pat Angry Birds , cu o pasăre roşie pe un fundal albastru, este confecţionată dintr-un material foarte plăcut, cu proprietăţi unice, excelând prin modul în care este prelucrat şi care oferă un somn confortabil. Cealaltă faţă al lenjeriei este decorată cu inscripţii albastre şi roşii pe un fundal alb. Culorile sunt stabile şi după mai multe spălări. Produs fabricat în Franţa. Produsul deţine certificatul de sănătate Öko-tex Standard 100. Marca CTI reprezintă cele mai calitative lenjerii de pat pentru copii de pe piaţă.
3,5 2
97

Lenjerie de pat pentru copii Angry Brids Red, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Reducere
Lenjerie de pat pentru copii Angry Brids Red, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Lenjerie de pat pentru copii Angry Brids Red, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Faceţi o bucurie copiilor şi luaţi-le o lenjerie de pat frumoasă, cu personajele lor preferate. Această lenjerie nu numai că aduce bucurie, ci va deveni şi un element decorativ al camerei lor, primindu-i întotdeauna cu bucurie. Copii vor aprecia materialul plăcut cu care se vor putea înveli în fiecare seară.
 
Lenjeria de pat Angry Birds , cu o pasăre roşie pe un fundal albastru, este confecţionată dintr-un material foarte plăcut, cu proprietăţi unice, excelând prin modul în care este prelucrat şi care oferă un somn confortabil. Cealaltă faţă al lenjeriei este decorată cu inscripţii albastre şi roşii pe un fundal alb. Culorile sunt stabile şi după mai multe spălări. Produs fabricat în Franţa. Produsul deţine certificatul de sănătate Öko-tex Standard 100. Marca CTI reprezintă cele mai calitative lenjerii de pat pentru copii de pe piaţă.

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Dimensiuni cuvertură: 140 x 200 cm
Dimensiuni pernă: 70 x 90 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% bumbac
Mărime: 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
Motiv din poveste: Angry Birds
Spălare recomandată: 40 °C
Tip pat: pat single

Codul de catalog:

 205418
Distribuie
cti

Review-uri

3,5 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide