Lumânare în borcan Maxxo Escential Musk, cearănaturală, 250 g Lumânare în borcan Maxxo Escential Musk, cearănaturală, 250 g
 Din vremuri străvechi, aroma populară de mosc s-a combinat perfect cu tonurile plăcute și delicioase de ceai alb, de bergamotă proaspătă și de trandafiri romantici, dând parfum magic conceput pentru fiecare personalitate puternică. Lumânarea este din ceară de soia 100% naturală, cu ulei aromat. Va parfuma imediat orice spațiu interior cu o aromă prietenoasă, fără fum cu conținut de parafină. După ardere, ceara curge uniform pe toată circumferința paharului și nu lasă aproape nicio urmă.   Arde până la 40 ore. După golire, puteți păstra paharul termic original, cu volum de 320 ml, pentru a bea din el.
5,0 1
82

Lumânare în borcan Maxxo Escential Musk, cearănaturală, 250 g

Lumânare în borcan Maxxo Escential Musk, cearănaturală, 250 g

1 review-uri
81,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: vineri 25. 06. 2021  
Cumpărând obţineţi 21 Norocei

DescriereDin vremuri străvechi, aroma populară de mosc s-a combinat perfect cu tonurile plăcute și delicioase de ceai alb, de bergamotă proaspătă și de trandafiri romantici, dând parfum magic conceput pentru fiecare personalitate puternică. Lumânarea este din ceară de soia 100% naturală, cu ulei aromat. Va parfuma imediat orice spațiu interior cu o aromă prietenoasă, fără fum cu conținut de parafină. După ardere, ceara curge uniform pe toată circumferința paharului și nu lasă aproape nicio urmă.
 
Arde până la 40 ore. După golire, puteți păstra paharul termic original, cu volum de 320 ml, pentru a bea din el.

Parametri şi specificaţii

Material: ceară

Codul de catalog:

 689394
Distribuie
maxxo

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide