Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Mărgele de călcat Ses flori parfumate,, 2100 buc. Mărgele de călcat Ses flori parfumate,, 2100 buc.
  Set de mărgele de călcat cu flori parfumate. Setul include suport planșă pentru flori, mărgele parfumate de călcat și șabloane. Copiii creează mozaicuri pe suport folosindu-și imaginația sau instrucțiunile incluse, aplicând mărgelele colorate. Imaginile pot fi călcate și folosite ca decor. Se pot achiziționa culori suplimentare de mărgele, suporturi separate și cărți de inspirație. Mărgelele nu conțin PVC. Vârsta: 5+. Pachetul conține 2100 de mărgele, 6 șabloane, șnururi pentru a crea pandantive.
5,0 2
79

Mărgele de călcat Ses flori parfumate,, 2100 buc.

Mărgele de călcat Ses flori parfumate,, 2100 buc.

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Set de mărgele de călcat cu flori parfumate. Setul include suport planșă pentru flori, mărgele parfumate de călcat și șabloane. Copiii creează mozaicuri pe suport folosindu-și imaginația sau instrucțiunile incluse, aplicând mărgelele colorate. Imaginile pot fi călcate și folosite ca decor. Se pot achiziționa culori suplimentare de mărgele, suporturi separate și cărți de inspirație. Mărgelele nu conțin PVC. Vârsta: 5+.

Pachetul conține 2100 de mărgele, 6 șabloane, șnururi pentru a crea pandantive.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 4 cm
Culoare: multicoloră
Greutate: 0,31 kg
Înălţime: 20 cm
Lăţime: 30 cm
Material: Plastic
Vârsta recomandată de la: 5 ani

Codul de catalog:

 699643
Distribuie
ses

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide