Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Mașină de teren Schleich 41464 cu gard pentru Dinozaur Mașină de teren Schleich 41464 cu gard pentru Dinozaur
 Cu un vehicul de teren, LUIS poate ajunge rapid la bază și îl poate prinde pe Giganotosaurus folosind o momeală mare din carne. Dacă dă de noroi în timpul călătoriei, el poate schimba cu ușurință roțile cu trusa de scule sau poate folosi troliul pentru a scoate din nou vehiculul de teren.  Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. Vehiculul de teren de la Schleich® Dinosaurs oferă o varietate de opțiuni de joacă. O figurină cu brațe și picioare mobile! Figurinele Schleich® sunt modelate în cele mai fine detalii pentru a-i ajuta pe copii să învețe în timp ce se joacă. Este ideală pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani. Vehiculul de teren cu bază de dinozaur de la Schleich® Dinosaurs este completarea perfectă pentru stația de cercetare (41462). Cea mai înaltă figurină din pachet măsoară 19 cm. Setul include: 1x vehicul de teren cu troliu, 1x cercetător Luis, 1x Giganotosaurus, 1x momeală, 1x topor, 1x turnichet, 1x lopată, 1x cutie de aluminiu, 4x element de gard, 1x poartă de intrare, 1x autocolant.
0,0 0
277

Mașină de teren Schleich 41464 cu gard pentru Dinozaur

reducere -16%
Mașină de teren Schleich 41464 cu gard pentru Dinozaur Mașină de teren Schleich 41464 cu gard pentru Dinozaur Mașină de teren Schleich 41464 cu gard pentru Dinozaur Mașină de teren Schleich 41464 cu gard pentru Dinozaur Mașină de teren Schleich 41464 cu gard pentru Dinozaur Mașină de teren Schleich 41464 cu gard pentru Dinozaur

Mașină de teren Schleich 41464 cu gard pentru Dinozaur

Iniţial: 329,99 lei | Reducere: 53,00 lei 276,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 276,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 55 Norocei

DescriereCu un vehicul de teren, LUIS poate ajunge rapid la bază și îl poate prinde pe Giganotosaurus folosind o momeală mare din carne. Dacă dă de noroi în timpul călătoriei, el poate schimba cu ușurință roțile cu trusa de scule sau poate folosi troliul pentru a scoate din nou vehiculul de teren.  Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani.

Vehiculul de teren de la Schleich® Dinosaurs oferă o varietate de opțiuni de joacă. O figurină cu brațe și picioare mobile! Figurinele Schleich® sunt modelate în cele mai fine detalii pentru a-i ajuta pe copii să învețe în timp ce se joacă. Este ideală pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani. Vehiculul de teren cu bază de dinozaur de la Schleich® Dinosaurs este completarea perfectă pentru stația de cercetare (41462). Cea mai înaltă figurină din pachet măsoară 19 cm.

Setul include: 1x vehicul de teren cu troliu, 1x cercetător Luis, 1x Giganotosaurus, 1x momeală, 1x topor, 1x turnichet, 1x lopată, 1x cutie de aluminiu, 4x element de gard, 1x poartă de intrare, 1x autocolant.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 42 cm
Culoare: multicoloră
Greutate: 5,57 kg
Înălţime: 51 cm
Lăţime: 89 cm
Material: Plastic
Vârsta recomandată de la: 4 ani

Codul de catalog:

 699670
Distribuie
schleich

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide